Vi tilbyder ATTRAKTIVE leveringstider
Læs mere

AUBO production A/S

Vævervej 19-23

DK-7490 Aulum

+45 97 47 35 00

aubo@aubo.dk

Køkken til lejlighed

Det er ikke altid størrelsen det kommer an på. Har du en lejlighed, som tænger til nyt køkken, og hvor det samtidig er vigtigt at få skabt plads, så lad AUBO hjælpe dig.

Køkken til lejlighed

Der findes et utal af forskellige køkkener. Nogle er store, og har oceaner af plads, og modsat er der de små lejligheder i byerne, hvor man skal være mere kreativ for at få ligningen til at gå op, så hver centimeter udnyttes.

I et rum hvor pladsen i forvejen er en udfordring, har AUBO masser af løsninger til, hvordan der kan fokuseres på gode opbevaringsmuligheder. På denne måde opstår der ikke uudnyttet hulrum nogle steder, da alle hjørner og endda sokkelrummet kan udnyttes, så du får den bedst mulige løsning for dit nye køkken. Målet er at skabe plads i dit køkken, uden at gå på kompromis med køkkenet som arbejdsplads.

Bordplads er en nødvendighed

I forlængelse af disciplinen med at undgå uudnyttet plads, er det samtidig en vigtig faktor, at køkkenet har fornuftigt med arbejdsplads. Det vil sige god tilberedningsplads til at snitte, ælte og stege de daglige måltider. Sørg også for at prioritere plads på begge sider af komfuret, så du nemt kan komme fra skærebræt til gryde og samtidig have frasætningsplads til varme elementer.

Små køkkener kræver lys

Små køkkener kræver lys. Et rum, der er lille, og som samtidig skal være vært for en masse inventar kan hurtigt blive trængt, hvis man ikke sørger for et godt lysindfald fra vinduer eller belysning. Alternativt kan også bruges køkkenlåger i lyse farver, så rummet ikke bliver dystert at opholde sig i. Vælg farver til at gøre rummet større – alle kneb gælder.

Køkken til lejlighed i mange stilarter

AUBO har køkken til lejlighed for enhver smag. Om du er til det lyse minimalistiske look, det rustikke landkøkken, eller et køkken der stilmæssigt ligger lige midt imellem, er helt op til dig. Hvilken stil du end har tabt dit hjerte til, så kan AUBO hjælpe dig med et nyt køkken, som du kan have glæde af mange år fremover.

Bestil AUBOs katalog

Få et gratis & uforpligtende tilbud

Vi vil så gerne have besøg af dig i butikken.
Her kan vi vise dig de forskellige modeller indenfor køkkener til lejligheder, og vi kan tage en uforpligtende snak om dine ønsker og behov.

Som en gratis service tilbyder AUBOs forhandlere at lave opmåling, og derefter udarbejde 3D tegninger samt tilbud. Du kan også få en fremvisning i virtual reality. Denne gratis service er helt uforpligtende.

Find Forhandler

 

 

Vejledning & Inspiration

Nysgerrig efter mere?

VESTJYSK ORDENTLIGHED
Brug for hjælp?

Har du brug for hjælp?

Vi sidder klar til at hjælpe dig med information og henvendelser

Chat med os