Vi tilbyder ATTRAKTIVE leveringstider
Læs mere

AUBO production A/S

Vævervej 19-23

DK-7490 Aulum

+45 97 47 35 00

aubo@aubo.dk

Køkken på kvisten

Ikke alle har plads til den helt store drøm af et fritstående køkken, når behovet for nyt køkken melder sig. Alle køkkenrum er forskellige, og hvor nogle rum ikke giver begrænsninger i forhold til køkkenindretningen, kræver andre rum, at hver en centimeter udnyttes, hvis køkkenet skal fungere optimalt.

Hvilken køkkenstil er du til?

Er du i fasen, hvor du søger inspiration til dit nye køkken, så har du helt sikkert også prøvet at falde i svime over boligbladenes køkkenreportager, som gerne præsenterer store og flotte køkkenløsninger, hvor hver enkelt detalje er gennemtænkt, og ikke noget er overladt til tilfældighederne. Boligreportager er en fantastisk inspiration, og har du ikke selv plads til de køkkener, du møder i boligbladene, skal du slet ikke fortvivle, for stilarten kan som regel koges ned, og udfoldes i sin helt egen version, så den passer til dit køkkenrum og de rummål, som du stiller til rådighed.

Et lille køkken på kvisten kan sagtens rumme landlig stil, nordisk design eller ren minimalisme. Selvom dit køkken måske har begrænsninger i forhold til, hvordan selve indretningen skal være, så kan du til hver en tid gribe præcis den stil, du ønsker.

Indret dit lille køkken på kvisten

Det er klart, at der i indretningen af et lille rum skal tænkes meget mere kreativt, end når man har et kæmpe køkkenalrum. Det store køkken-alrum har jo ikke de store begrænsninger i form af størrelse, vinkler og skæve vægge som et køkkenrum i en ældre etageejendom har. Til gengæld vil de nye og ofte meget firkantede køkkenrum aldrig opnå den samme unikke charme og personlighed som et ældre køkken på kvisten. Der er simpelthen en formidabel hyggelig stemning i små kvistkøkkener, hvor rummene i sig selv nærmest fremstår som håndlavet unikum.

Bestil AUBOs katalog

Udnyt pladsen i dit kvistkøkken

Når du skal i gang med at indrette dit køkken på kvisten, skal du først og fremmest tænke i løsninger, der udnytter pladsen på en bedst mulig måde. Eftersom pladsen nemlig er den største udfordring i et kvistkøkken, er det vigtigt, at hver en centimeter udnyttes så optimalt som muligt. Her kan f.eks. anbefales sokkelskuffer, som udnytter hulrummet i køkkenets sokkel, så du i stedet for at opbevare luft, kan trække skuffer ud, med god plads til alverdens viskestykker og fuldkornspasta.

Overskabe er også en god idé, så du kan udnytte køkkenrummet i højden. De steder hvor der er plads til overskabe, kan bruges overskabe i en ekstra høj udgave, som igen giver mere plads. Har dit lille kvistkøkken skråvægge, kan det være svært at få plads til mange overskabe, men her kan du med fordel supplere op med hylder, som kan skæres til, så de passer i længden i forhold til skråvæggenes placering.

Sørg for at få så meget bordplads som muligt i dit kvistkøkken. Både vask og kogeplade kan fås i mange bredder. Vælg smalle modeller, så du får mest mulig intakt bordplade at arbejde ved. Madlavning kræver plads, og det er dejligt at kunne brede sig, når dejen skal æltes, og tomaterne blendes.

Skønne gadgets til dit køkken på kvisten kan f.eks. være en Quooker kogende vandhane. Er du typen, der dagligt drikker the eller instant kaffe, så slip for at bruge konstant bordplads på en kogekande, og tap i stedet for det kogende vand direkte fra vandhanen.

Samtidig kan også nævnes den smarte induktionskogeplade med indbygget emhætte ”Nikola Tesla”. Med denne kogesektion slipper du for at tænke i emhætte til væggen, og kan i stedet for bruge væggen til flere overskabe eller hylder.

 

Få hjælp til indretning af dit køkken på kvisten

Der er mange muligheder, når det gælder indretning af det lille køkken på kvisten. Kig endelig ind hos din lokale AUBO forhandler, som står klar til at lave et helt gratis og uforpligtende indretningsforslag præsenteret på flotte 3D tegninger. Du får også mulighed for at tage en virtual gåtur i dit nye køkken via vores virtual reality værktøj, hvilket giver et fantastisk realistisk billede af, hvordan dit nye køkken kommer til at se ud.

Vil du være sikker på, at vi har afsat nok tid til dig, når du kommer i butikken første gang, så book et møde her, og vi får sat vores aftale i kalenderen. Vi glæder os til at byde dig velkommen.

Find Forhandler

 

 

Vejledning & Inspiration

Nysgerrig efter mere?

VESTJYSK ORDENTLIGHED
Brug for hjælp?

Har du brug for hjælp?

Vi sidder klar til at hjælpe dig med information og henvendelser

Chat med os