Vi tilbyder ATTRAKTIVE leveringstider
Læs mere

AUBO production A/S

Vævervej 19-23

DK-7490 Aulum

+45 97 47 35 00

aubo@aubo.dk

Køkkenopbevaring

Hvis du nogen sinde har prøvet at flytte, og dermed være tvunget til at skulle pakke alle dine køkkenting ned, så har du en rigtig god idé om, hvor mange ting du rent faktisk har opbevaret i dit køkken. Det er ikke småting. Men faktisk så er mange af tingene helt uundværlige, for køkkenting fylder, i og med der ofte er tale om gryder, pander, ildfaste fade og salatskåle.

Hvordan opbevarer jeg mit køkkengrej bedst?

Når du nu ved, hvor meget køkkengrej og madvarer du har, der skal opbevares i dit køkken, så ved du også, at det er vigtigt, at du i køkkenet får så gode opbevaringsløsninger som muligt, da det ellers kan blive en ulige kamp med dig imod køkkenet, hver gang et dørslag eller Knorr Bearnaisen skal findes.

Hyldeskabe fra AUBO

AUBO har masser af fantastiske opbevaringsmuligheder til dit køkken. Har du ting, du eksempelvis kun bruger sjældent, kan et ganske almindeligt hyldeskab være vejen frem. Et hyldeskab er blandt vores billigste elementer, da det ikke indeholder nogle smarte dikkedarer, men til gengæld kan der være rigtig meget indhold i et hyldeskab. Ulempen ved hyldeskabet er dog, at du har et dårligt overblik over skabets indhold, i og med du skal flytte alt det forreste indhold væk, for at få fingrene i det bagerste. Derfor er et hyldeskab bedst til opbevaring af f.eks. det pæne porcelæn, som kun bruges ved specielle lejligheder.

Underskabe med udtræksbakker – og trådkurve

Til de ting, du bruger dagligt, er det godt at bruge skabe med større funktionalitet, som giver dig et bedre overblik. AUBO tilbyder bl.a. skabe med bakker, som er rigtig gode til alle dine melposer, havregryn, hørfrø og andre tørvarer. Bakkerne hives blot ud, og vupti, så har du det fulde overblik over bakkernes indhold. Den samme funktion gør sig gældende i grydeskabe, hvor der dog i stedet for bakker bruges trådkurve. Disse grydeskabe er geniale til opbevaring af gryder, pander og kasseroller, og trådkurvene bliver ikke ridsede af de hårde kanter på gryder og pander.

Hjørneløsninger til køkkenopbevaring

Et hjørne har det med at drille. Hvis du ikke har de rigtige elementer at indrette med, er et hjørne en potentiel fare for kun, at opbevare luft, hvilket ikke er til gavn for nogle. AUBO tilbyder mange funktionelle hjørneløsninger, så du udnytter hele hjørnet. Her har vi både hjørneskabe med hylder, samt løsninger, hvor du trækker trådkurve eller bakker ud, så du i princippet får serveret hele skabets indhold ude i det fri, hvor du har fuld overblik, og kan flytte rundt på indholdet, som du vil. Vi har også karruselløsninger, hvor du kan dreje trådkurve/bakker rundt inde i hjørneskabet, og på den måde få let tilgang til indholdet.

Vi anbefaler klart, at du kun vælger en hjørneløsning med hylder, såfremt du har en del opbevaring, som du kun bruger rigtig sjældent, og dermed med succes kan proppe ind bagerst i et sådan skab. Hjørneskabe er nemlig dybe, og det kan være lidt af et projekt, at få adgang til skabets bagerste indhold. Læs også: Indretning af køkkenskuffer

Bestil AUBOs katalog

Køkken højskabe er geniale til opbevaring

Et køkken højskab kun til opbevaring er en luksus, som ikke alle har plads til. Der er dog næsten ingen grænse for, hvor meget man kan proppe i et højskab, og med de smarte udtræksløsninger, som AUBO tilbyder, slår du to fluer med et smæk, i og med du har mulighed for at trække hele skabets indhold ud af skabet, hvor du får det fulde overblik. Igen er det klart, at disse højskabe med udtræk er dyrere, end hvis du blot vælger højskabe med hylder, men udtrækkene gør en verden til forskel i en hverdag, der ofte er travl og forjaget.

Lækkert tilbehør fra AUBO

Ud over elementer med gode opbevaringsegenskaber tilbyder AUBO også masser af lækkert tilbehør, der kan bruges til god opbevaring i køkkenet. Alt fra bestikindsatse til skufferumdelere og tallerkenholdere samt indsatse til vaskeskabet.

Hos AUBO står vi klar til at hjælpe

Er du på udkig efter et nyt køkken, eller måske kun gode opbevaringsløsninger til dit køkken, vil vi meget gerne hjælpe dig med at finde den helt rigtige løsning. Kig endelig forbi din nærmeste AUBO forhandler, hvor du kan blive inspireret i udstillingen af de forskellige muligheder. Vil du være sikker på, at vi har sat god tid af til dig, når du kommer, kan du booke et møde her.

Vi tegner gerne et uforpligtende indretningsforslag til dig, og tilbyder dig også en virtual reality ”gåtur” i køkkenet, inden du bestemmer dig for at sætte noget i ordre. Vi byder dig velkommen i butikken.

Find Forhandler

 

 

Vejledning & Inspiration

Nysgerrig efter mere?

VESTJYSK ORDENTLIGHED
Brug for hjælp?

Har du brug for hjælp?

Vi sidder klar til at hjælpe dig med information og henvendelser

Chat med os