Vi tilbyder ATTRAKTIVE leveringstider
Læs mere

AUBO production A/S

Vævervej 19-23

DK-7490 Aulum

+45 97 47 35 00

aubo@aubo.dk

Køkken med træbordplade

Der findes masser af steder, hvor vi kan finde inspiration til vores nye køkken. Og inspiration skal der til. Det er jo kun ganske få gange i livet, vi får lov til at indrette et helt nyt køkken i hjemmet, så det er vigtigt, at vi søger en masse information og inspiration omkring køkkener, inden vi sætter et nyt køkken i bestilling.

Dit nye køkken er unikt

Planlægger du køb af nyt køkken, så vær opmærksom på, at du kan få dit nye køkken, stort set som du ønsker det. Et køkken laves nemlig efter ordre, hvorfor køkkener også i høj grad er unikke.

Hos AUBO har vi et væld af forskellige elementer i forskellige højder, dybder og bredder og også med forskellige funktioner. De forskellige køkkenelementer fordeles, så de passer præcis til målene i dit køkkenrum, og kombineres så med en skræddersyet bordplade. Låger til skabe og skuffer vælger du ud fra et stort lågesortiment, og ligeledes skal du vælge farver til sokkel, tilpasninger, afdækninger og bordplade. I sidste ende, når dit nye køkken er færdigmonteret, står du med et unikt produkt, som du selv har været med til at skabe, i form af de farver og materialer du har valgt at sammensætte.

Bestil AUBOs katalog

Køkken med træbordplade

Rigtig mange ønsker at toppe deres køkken med en bordplade i massivtræ. En træbordplade er også helt i tråd med tidens nordiske stil, hvor det især er moderne med naturlige elementer i hjemmet. Træbordpladen giver varme til hjemmet, og knækker flot den minimalistiske kulde, som i dag ofte ses i danskernes meget hvide hjem.

Det levende stykke af naturen, som en træbordplade er, kan sammen med planter, kontraster og skønne pynteting få dit nye køkken til at fremstå som forsiden på det mest moderne boligblad, og massivtræet tilfører noget sjæl, som du ikke vil kunne finde i f.eks. en bordplade af laminat eller sten.

Se oversigt over bordplader i træ

Muligheder med køkkenbordplader i massivtræ

Din nye massivtræsbordplade fås i mange forskellige farver – der er nemlig en del træsorter, der egner sig til et brug som køkkenbordplade, og derudover kan man også med forskellige olier lave farveforskelle i de forskellige træsorter. Et eksempel er den massive egetræsbordplade, som kan fås i naturfarvet eller som hvidolieret eller sortolieret. Foruden de forskellige træsorter og farver, kan du også købe din træbordplade i forskellige tykkelser og med forskellige stavbredder.

Vedligeholdelse af træbordplader

Hvis du har hørt, at massivtræsbordplader er mere besværlige end f.eks. laminat eller sten, har du hørt helt rigtig. Træbordpladens skønne look har en pris, som går ud på kontinuerlig vedligeholdelse. Selv om træbordpladen er langtidsholdbar, så skal den altså have olie et par gange om året for at bevare sit flotte ydre. Skulle din træbordplade få små ridser og mærker, er det muligt at få de fleste massivtræsbordplader slebet ned, så du igen får en ny og ren overflade på din køkkenbordplade.

En vask med afløbsbakke kan hjælpe med at holde din træbordplade fin, da en sådan vask vil hjælpe med at undgå for meget vandspild på selve træbordpladen.

AUBO hjælper dig gerne med et nyt køkken med træbordplade

Hos AUBO har vi masser af erfaring med køkkener. Vi har eksisteret siden 1985, og har derfor indrettet masser af køkkener. Vi står klar med gode råd og vejledning, både når det handler om køkkenelementer, men også når det gælder din nye træbordplade. Vi byder på masser af inspiration og prøver i butikken, så du kan se de forskellige farver og træsorter, inden du bestemmer dig for, hvilken type træbordplade du ønsker dig.

Vi tilbyder helt gratis og uforpligtende at lave et indretningsforslag til dig, som du får præsenteret på flotte 3D tegninger. Med vores nye virtual reality værktøj er det endvidere muligt at tage en virtual gåtur i dit nye køkken, så du kan se hele indretningen og farvesammensætningen for dig, inden du sætter dit nye køkken i bestilling.

Du kan finde nærmeste AUBO forhandler her. Vil du gerne være sikker på, at vi har afsat god tid til dig, når du kommer i butikken første gang, så book et møde her, og vi får sat vores aftale i kalenderen. Vi ser frem til at byde dig velkommen i butikken.

Find Forhandler

 

 

Vejledning & Inspiration

Nysgerrig efter mere?

VESTJYSK ORDENTLIGHED
Brug for hjælp?

Har du brug for hjælp?

Vi sidder klar til at hjælpe dig med information og henvendelser

Chat med os