Vi tilbyder ATTRAKTIVE leveringstider
Læs mere

AUBO production A/S

Vævervej 19-23

DK-7490 Aulum

+45 97 47 35 00

aubo@aubo.dk

Køkken med stålbordplade

Går du med overvejelser om at skifte dit køkken ud, så er du sikkert allerede nu startet med at indhente masser af information og inspiration til, hvordan dit nye køkken skal se ud, og af hvilke materialer og farver dit køkken skal sammensættes.

Køkken med personligt look

De fleste af vores kunder har allerede, på det tidspunkt de træder ind af døren hos os, en masse tanker omkring hvordan deres nye køkken skal se ud. Der er nemlig masser af inspiration tilgængelig i dag, når der skal søges køkkeninspiration. Bland andet internettet tilbyder masser af billedreportager og information, som sammen med diverse boligblade kan give dig en rigtig god idé omkring, hvad du ønsker dig, og også hvad du absolut ikke ønsker dig.

Og mulighederne er virkelig uendelige. Der findes ikke den farve, der ikke kan laves, eller den idé der ikke kan udføres, hvilket også er et tegn på, at der er sket en meget stor individualisering i køkkenrummet. Vi vil nemlig gerne i dag selv udtænke personlige og unikke indretningsløsninger, så vores hjem i høj grad kommer til at fortælle omverdenen, lige præcis hvem vi er.

Den minimalistiske køkkenstil

Igennem de sidste mange år har især de minimalistiske køkkener vundet indpas. Store, hvide køkkener med hvide bordplader eller køkkenbordplader i stål med kun sparsomt tilsat hygge og interiør, så hele looket forbliver så stilrent som muligt. Glem alt om dansk mormorhygge, – i det minimalistiske køkken er dagsordenen nemlig modsat præget af ”less is more” og tidløse rene linjer.

Den praktiske stålbordplade

Stålbordpladen er faktisk ikke kun kendt for sit flotte ydre og industrielle look, den har langt flere kvaliteter at byde på. Stålbordpladens overflade er nemlig helt lukket, hvilket betyder, at den hverken suger snavs eller væske. Dette gør den meget rengøringsvenlig og hygiejnisk, men forklarer også, hvorfor stål altid har hittet i industrikøkkener verden over. Stål kræver heller ikke nogen form for vedligeholdelse, og så kan stålbordpladen for øvrigt ikke ruste.

Ridser i stålbordpladen kommer man dog ikke udenom. Der vil ikke gå lang tid, før den første ridse har meldt sig, og hurtigt vil flere komme til. Det er dog kun en del af stålbordpladens charme, og et look du skal kunne leve med, såfremt du ønsker en stålbordplade i dit køkken.

Stålbordplade i kombinationsløsning

Stålbordplader ses ofte i kombinationsløsninger. Især er kombinationen af stål og massivtræ meget brugt i køkkenet, og giver også et helt særligt look, da de to bordpladetyper er meget forskellige, og dermed giver hinanden et flot modspil og en god kontrast. Massivtræ har et varmt look, men er også et mere skrøbeligt bordplademateriale, så man vælger oftest at stålbordpladen skal monteres omkring vask og kogesektion, da stålbordpladen sagtens kan tåle både vand og oliesprøjt.

Metoden med at bruge forskellige bordpladematerialer i køkkenet er meget brugt, og gør kun at køkkenet fremstår gennemtænkt og unikt, og bruger du stålbordplade omkring vask- og kogesektion indretter du også særdeles praktisk, i og med at stålbordpladen fuldt ud har egenskaberne til at klare de lidt mere drøje arbejdsgange i køkkenet.

Lad AUBO hjælpe dig med et køkken med stålbordplade

Hos AUBO har vi mange års erfaring med at indrette køkkener, så de både bliver smukke at se på og også funktionelle at arbejde i. Vi har køkkener for enhver smag, i en hver størrelse og i alle prisklasser. Hos os er ingen udfordring for stor og ingen for lille, vi hjælper dig gerne med en køkkenløsning, der passer lige til dig og dine ønsker.

Kig endelig ind til din nærmeste forhandler, som du kan finde lige her. Her bliver du mødt af dygtige køkkenkonsulenter, der gerne helt gratis og uforpligtende hjælper dig med at tegne et indretningsforslag, som du får præsenteret på flotte 3D tegninger. Endvidere kan vi tilbyde dig en virtual gåtur i dit nye køkken, så du kan se det hele for dig og vurdere materialesammensætning og indretning, allerede inden du har sat dit nye køkken i ordre.

Vil du gerne være sikker på, at vi har afsat god tid til dig, når du kommer i butikken den første gang, så kan du her booke et møde, så vi får sat vores aftale i kalenderen. Vi glæder os til at byde dig velkommen hos AUBO.

Find Forhandler

 

 

Vejledning & Inspiration

Nysgerrig efter mere?

VESTJYSK ORDENTLIGHED
Brug for hjælp?

Har du brug for hjælp?

Vi sidder klar til at hjælpe dig med information og henvendelser

Chat med os