Vi tilbyder ATTRAKTIVE leveringstider
Læs mere

AUBO production A/S

Vævervej 19-23

DK-7490 Aulum

+45 97 47 35 00

aubo@aubo.dk

Køkken med sort bordplade

En bordplade er i den grad med til at sætte prikken over iét i dit nye køkken. Bordpladen kan vælges i et væld af farver og materialer, og kan både gå neutralt i ét med det øvrige køkken eller stå i flot kontrast og dermed tiltrække sig masser af opmærksomhed.

Sammensæt selv farverne i dit nye køkken

Trods den store palette af farver, der kan vælges iblandt, når der skal købes nyt køkken, så er vi meget tilbøjelige til at vælge den sikre hvide løsning, da hvid er en farve, som vi ikke lige bliver trætte af at kigge på. Mere modige bliver de fleste dog, når de hvide køkkenlåger skal matches af en bordplade. Køkkenbordpladen bestilles ofte i en kontrastfarve, så køkkenet ikke bliver helt neutralt.

Især den sorte bordplade er eftertragtet. Ikke alene er den sorte bordplade et flot punktum i køkkenet, den udstråler også en flot eksklusivitet, der både giver køkkenet kontrast, men sørme også gør køkkenet særdeles flot og gennemtænkt at kigge på.

Mange muligheder for køkken med sort bordplade

Er du på udkig efter en sort bordplade, så har AUBO mange forskellige muligheder at tilbyde. Farven sort er nemlig populær, og findes derfor i mange forskellige afskygninger og materialer, alt efter hvad du er mest til.

Sorte bordplader i laminat: Går du efter en sort bordplade, der ikke rent prismæssigt ligger i den dyre ende, er sort bordpladelaminat et rigtig godt produkt. Sort bordpladelaminat findes både i hel sort samt i sort med små mønstre. Vi tilbyder også bordpladelaminat i Fenix. Fenix bordpladelaminat har en både mat og blød overflade, hvor der ikke efterlades aftryk ved berøring. Dette er en stor fordel, da farven sort ellers er kendt for at være et tiltrækningsplaster for fedtede fingeraftryk. Den sorte farve fås også i bordpladematerialet kompaktlaminat, som kan fås helt ned i 13 mm tykkelse.

Sorte bordplader i massivtræ: Har du en forkærlighed for massivtræ og den naturlige charme, som netop træ kan tilføre hjemmet, så findes der faktisk også inden for massivtræ farver i sort. Byd den sorte massivtræsbordplade indenfor i form af træsorterne wenge eller eg behandlet med sort olie.

Bordplader i sort granit: Granit er eksklusivt og et virkelig flot match til næsten ethvert køkken. Den sorte granit fås i flere udgaver med forskellige nistre og mønstre. Er du generelt til sorte bordplader i sten kan kompositsten eller keramik også være en mulighed.

Sorte corian bordplader: Corian er, ligesom granit, et eksklusivt produkt, der også prismæssigt ligger i den dyre ende. Overfladen er silkeglat og praktisk, og så kan corian pladerne samles med optisk skjulte fuger, hvilket skaber et helt unikt og gennemtænkt look. Der findes forskellige muligheder indenfor sorte corian bordplader alt efter, om du ønsker en ren sort bordplade eller en sort farve med struktur. En billigere form for corian, getacore, kan også fås i den sorte ende af farveskalaen.

Som du kan læse, tilbyder vi sorte bordplader i mange forskellige typer bordpladematerialer. Ikke alene har de forskellige bordpladematerialer forskellige egenskaber, og kræver derved også forskellig vedligehold, men de ligger også forskellige steder på prisskalaen, og trods den ens sorte farve, kan de forskellige bordpladetyper tilføre helt forskellige stemninger til dit køkken.

Bestil AUBOs katalog

Lad AUBO hjælpe dig med dit nye køkken med sort bordplade

Går du i tanker om et nyt køkken med sort bordplade eller måske kun en ny bordplade, så lad AUBO hjælpe dig. Hos os er ingen ønsker for store eller små. Vi har mange års erfaring indenfor indretning af køkkener, og vi har helt sikkert også en løsning, der passer lige til dig.

Kig ind til nærmeste AUBO forhandler, og lad dig inspirere af den store udstilling, hvor du også finder mange forskellige bordpladematerialer. Vi har masser af farveprøver i butikken, så du kan finde præcis den sorte køkkenbordplade, du ønsker dig.

Kigger du på helt nyt køkken hjælper vi dig gerne med et både gratis og uforpligtende indretningsforslag, som vi præsenterer på flotte 3D tegninger. Endvidere kan du ved hjælp af vores virtual reality værktøj tage dig en virtual gåtur i dit nye køkken, allerede inden det er sat i ordre. Dette er en fantastisk realistisk måde at opleve sit nye køkken på.

Vil du gerne være sikker på, at vi har afsat nok tid til dig, når du kommer i butikken, så book et møde her, og vi vil sætte vores aftale i kalenderen. Vi glæder os til at byde dig velkommen i butikken.

Find Forhandler

 

 

Vejledning & Inspiration

Nysgerrig efter mere?

VESTJYSK ORDENTLIGHED
Brug for hjælp?

Har du brug for hjælp?

Vi sidder klar til at hjælpe dig med information og henvendelser

Chat med os