Vi tilbyder ATTRAKTIVE leveringstider
Læs mere

AUBO production A/S

Vævervej 19-23

DK-7490 Aulum

+45 97 47 35 00

aubo@aubo.dk

Køkken med kogeø

Der findes masser af måder at indrette et køkken på, og faktisk er der ikke rigtig en bestemt indretning, der er mere rigtig end andre. Indretningen tilpasses i høj grad ens egne ønsker og så selvfølgelig det køkkenrum, hvori køkkenet skal monteres.

Hvad er dine ønsker til køkkenindretningen?

Det er en stor ting, at skulle investere i et nyt køkken. Ikke alene er investeringen i en højere størrelsesorden, men det at få nyt køkken griber også gerne om sig, i og med man også gerne skifter gulvet, vægfliserne og måske endda også køkkenmøblerne, ud fra devisen, at nu kan man lige så godt få gjort det ordentligt.

De fleste bruger rigtig mange timer på at lave research på, hvilke ønsker de har i forhold til deres nye køkken. Der bliver læst boligblade, søgt på Internettet, bestilt kataloger hjem og snakket med venner og naboer. Et køkken er langt fra ligegyldigt, da det skal kunne holde både funktionelt men også design- og indretningsmæssigt i mange år fremover.

Hvilke ønsker du ender op med at have til indretningen af dit nye køkken, kommer meget an på din individuelle stil. Nogle drømmer om store, fritstående køkkener med kogeøer, mens andre har mere beskedne ønsker om et basis vinkelkøkken.

Hvilke muligheder giver dit køkkenrum?

De ydre rammer er i høj grad medbestemmende for, hvilket type køkken, du kan få monteret i hjemmet. Det giver sig selv, at man ikke får noget ud af at drømme om store kogeøer, hvis man er bosiddende i en lille 2-værelses lejlighed på Østerbro. I disse små lejligheder, skal der tværtimod tænkes praktisk, og alle fif gælder, når det handler om at udnytte pladsen bedst muligt.

Mange har dog den plads, der skal til, for at indretningsdrømmene næsten kan få frit spil, og det ikke er pladsen, der skal være den begrænsende faktor for, hvad der kan lade sig gøre og ikke kan lade sig gøre. Og har man pladsen, så rækker mange af os ud efter den populære kogeø. Et køkken med kogeø er nemlig topmoderne, og så passer denne indretning rigtig godt til vores livsstil, da vi her kan arbejde i positioner, der vender ud mod køkkenalrummet, så man ud over at være hjemmets kok, også kan interagere med den øvrige familie.

Tiden, hvor den travle husmor blev gemt væk i det lille aflukkede køkken, er nemlig for længst forbi, og jo mere åbent et køkken kan laves i dag, jo bedre. Vi vil jo gerne alle sammen være i køkkenet. Både bag ved gryderne, men også som en del af køkkenets sociale liv, hvor man hygger, snakker, læser lektier og har gæster på besøg.

Bestil AUBOs katalog

Køkken med kogeø og barstole

En løsning, der især har vundet indpas i de danske hjem, er kogeøen med plads til barstole. Løsningen er ganske enkel, i og med man blot forlænger bordpladen i form af et udhæng, hvor de lidt lavere barstole passer fint ind under. Vupti, så har du både en arbejdsplads, men også en hyggeplads, hvor madlavningen ikke er lig med tvungen alene tid.

Der kan opleves mange skønne stunder i et sådan køkken, hvor far steger bøffer mens børnene laver lektier eller sidder med IPadén. Man er tæt sammen, uden nødvendigvis lige at fokus på det samme.

AUBO kan hjælpe dig med et køkken med kogeø

Hos AUBO har vi mange års erfaring, når det kommer til indretning af køkkener med kogeø. Vi har hjulpet tusindvis af kunder med at få opfyldt deres ønsker om et nyt drømmekøkken, og vi har helt sikkert også et køkken, der passer lige til dig.

Hvad enten du kigger på helt nyt køkken eller blot en kogeø, så kig endelig ind til din lokale AUBO forhandler. Vi du være sikker på, at der er afsat god tid til dig, kan du booke et møde her, så vi kan få aftalen i kalenderen. Vi tilbyder en rigtig god hjælp, i og med vi laver gratis og uforpligtende opmåling af dit køkkenrum og udarbejder indretningsforslag fremvist på flotte 3D tegninger. Som noget helt ekstraordinært kan du også få lov til at tage en gåtur i dit nye køkken, allerede inden det er bestilt. Dette gøres via vores virtual reality værktøj, og er virkelig en stor oplevelse, hvor du kan se dit nye køkken virkeligt foran dig.

Vi glæder os til at byde dig velkommen.

Find Forhandler

 

 

Vejledning & Inspiration

Nysgerrig efter mere?

VESTJYSK ORDENTLIGHED
Brug for hjælp?

Har du brug for hjælp?

Vi sidder klar til at hjælpe dig med information og henvendelser

Chat med os