Vi tilbyder ATTRAKTIVE leveringstider
Læs mere

AUBO production A/S

Vævervej 19-23

DK-7490 Aulum

+45 97 47 35 00

aubo@aubo.dk

Køkken i træ

Der er utrolig mange muligheder, når du skal indrette et helt nyt køkken. Indretningen af køkkenet er én ting, og en helt anden er, at skulle vælge farver til køkkenet, som jo efterhånden betragtes som hjemmets vigtigste rum, i og med det er her, vi bruger flest vågne timer.

Den nordiske køkkenstil

Den nordiske stil har længe været dominerende i de danske hjem. Den nordiske stil består af mange forskellige prioriteter indenfor boligindretning såsom masser af lys, planter, minimalisme og kontraster, og så naturen eller i hvert fald en illusion af natur. Det er blevet utrolig moderne at invitere naturen indenfor i hjemmet, hvilket ses mange steder eksempelvis i form af tapeter med motiver fra skoven eller via store rustikke plankeborde.

Køkkener i træ er også en formidabel måde at invitere naturen indenfor i hjemmet. Køkkener i træ kan nemlig noget, som du aldrig opnår med et hvidt køkken. De kan udstråle autentisk charme og tilføre et naturligt tvist til hjemmets design, så det hele ikke bliver alt for koldt og upersonligt.

Køkkenlåger i træ

AUBO tilbyder mange muligheder, når det kommer til lågesortiment. Alt fra hvide låger til grebsfri låger, rustikke fyldingslåger, malede låger i pangfarver og også de naturlige låger i træ. Faktisk har vi både naturlige trælåger samt de “unaturlige”, som i stedet for træ er lavet i mikrolaminat, men i så naturtro en kvalitet, at man virkelig skal kigge grundig efter, hvis man skal betvivle ægtheden.

Oak Line: AUBO har et Oak Line sortiment, som blev lanceret til de mere kræsne køkkenkunder, der ønskede noget unikt i eksklusiv kvalitet. Designet er dansk-italiensk, og består kort og godt af lameller med en kerne af formstabilt asketræ med en egefinering øverst. Fineringen fås i flere farvevariationer. Oak Line er kompatibel med alt, og kan med fordel mikses med AUBOs øvrige låger, så du får et helt personligt design.

Gladstone Eg og Yellowstone Eg: Gladstone Eg og Yellowstone Eg er begge lavet i en synkron mikrolaminat, og har begge så naturtro en træstruktur og prægning, at ægtheden ikke umiddelbart betvivles. Lågerne har en fantastisk slidstyrke, og ligger prismæssigt i den billigere ende, på trods af de betragtes som et virkeligt robust alternativ.

Bestil AUBOs katalog

Mix af farver og modeller

Vil du skabe et køkken, der emmer af personlighed og unik stil, så lav et mix af forskellige køkkenmodeller. Et køkken i træ, behøver jo i princippet ikke kun indeholde køkkenlåger i træ. Det kan jo godt være et hvidt køkken, hvor alle skuffesektioner er i den eksklusive model Oak Line. Mange laver også en højskabsvæg, som så får sin helt egen farve – måske i Gladstone Eg.

Der er ingen regler for, hvilke farvesammensætninger du må bruge i dit køkken, og faktisk kan det virke utrolig gennemtænkt, at man lige har tænkt lidt forskellige farver og modeller ind i køkkenet, i stedet for blot at lave det hele i basis hvid.

Ønsker du et helt køkken i træ look, kan vi selvfølgelig også hjælpe dig med det. Det hele kommer an på dine ønsker og behov.

Kig ind til din lokale AUBO forhandler

De utrolig mange muligheder, der findes indenfor køkkenmodeller skal både ses og opleves. Kig derfor endelig ind til din lokale AUBO forhandler, som gerne viser dig rundt, så du kan se de forskellige modeller og få lov til at røre og føle kvaliteten. Et køkken i træ kan være mange forskellige ting, og vi viser dig hellere end gerne mulighederne.

Når du kigger på nyt køkken hos AUBO, tilbyder vi dig selvfølgelig også at lave indretningsforslag, som bliver præsenteret på flotte 3D tegninger. Endvidere kan du få lov til at tage en virtual gåtur i dit nye køkken, via vores virtual reality værktøj. Sådan en oplevelse kan i den grad virkeliggøre det nye køkken, og man kan hurtigt se om alle farver er sammensat som ønsket, og om indretningen er optimal i forhold til ens dagligdag, som jo ofte er lidt hektisk.

Ønsker du, at der skal være god tid sat af til dig, når du kommer i AUBO butikken, så book for en sikkerheds skyld et møde her, og vi får sat vores aftale i kalenderen. Vi glæder os til at byde dig velkommen.

Find Forhandler

 

 

Vejledning & Inspiration

Nysgerrig efter mere?

VESTJYSK ORDENTLIGHED
Brug for hjælp?

Har du brug for hjælp?

Vi sidder klar til at hjælpe dig med information og henvendelser

Chat med os