Vi tilbyder ATTRAKTIVE leveringstider
Læs mere

AUBO production A/S

Vævervej 19-23

DK-7490 Aulum

+45 97 47 35 00

aubo@aubo.dk

Køkken højskabe

Køkken højskabe er en del af stort set alle køkkenløsninger, uanset størrelse og design. De er nemlig svære at komme udenom, da de tilfører masser af fordele til dit køkken i form af god ergonomi og fantastisk opbevaring. Højskabe udnytter dit køkkenrum i højden, og laver luft om til skabsplads.

Ergonomi i dit køkken

Det kan være hårdt for din ryg, altid at skulle belaste den med at bøje sig ned for eksempelvis at tage bagepladerne ud af ovnen, eller i det hele taget at skulle sidde på hug for at finde det, man i sin tid gemte bagerst i skabet. Underskabe kan være nådesløse, når det kommer til god ergonomi, og derfor efterspørger størstedelen af vores kunder også højskabe til køkkenet, så der kommer højdeforskelle, og dermed bedre arbejdsgange for kroppen.

De fleste ønsker nemlig en ovn, der er placeret i god arbejdshøjde, ligesom det også er en luksus at kunne stå helt oprejst, når man skal lede efter noget af det, der har gemt sig helt inde bagerst i skabet.

Indret dit køkken med en højskabsvæg

Mange indretter simpelthen en højskabsvæg i køkkenet som en pendant til underskabene. I højskabsvæggen indgår typisk køleskab og fryseskab, hvor mange modeller kan integreres med låger, for at holde designet så rent som muligt. Samtidig indgår et køkken højskab, hvori en ovn og mikroovn er integreret, og typisk vil højskabsvæggen også indeholde 1-2 højskabe kun til opbevaring.

Med en højskabsvæg undgår du, at de varierende højder står side om side i køkkenindretningen, og holder i stedet højskabselementerne for sig selv, og det samme med underskabene. Det modvirker det rodede look, som det modsatte scenarie kunne medføre, og indretningen vil virke mere stilren og gennemtænkt. En højskabsvæg kan også med succes laves i en anden lågemodel end den resterende del af køkkenet, hvilket giver et flot mix af farver, som kun virker naturlig, nu hvor køkkenet er opdelt i højder.

Bestil AUBOs katalog

Køkken højskabe er geniale til opbevaring

Det siger sig selv, at højskabe giver dit køkken masser af plads til opbevaring. Højskabe er rummelige, og en gave til køkkenet, når det drejer sig om smart indretning.

Da et standard højskab fra AUBO har en dybde på 579 mm, giver det sig selv, at der kan proppes rigtig mange skåle, tallerkener, havregryn og melposer ind i et sådan skab, når det kun er indrettet med hylder. De dybde hylder har altså den fordel, at de giver plads til virkelig meget opbevaring, men har også den ulempe, at skabet kan blive uoverskueligt, og svær at holde orden i.

AUBO tilbyder også mange specielle højskabe til dit køkken med indretning, der har den styrke, at din hverdag gøres nemmere. Her taler vi bl.a. om højskabe med udtræk, så du simpelthen på elegant vis hiver hele skabets indhold ud af skabet, til flot skue, så du får det fulde overblik over indholdet, og kan tilgå det hele uden først at skulle skubbe og flytte rundt på melposer og knækbrød. Højskabe med udtræk er selvfølgelig dyrere end blot højskabe med hylder, men pengene kan være rigtig godt givet ud, og sikre funktionaliteten i dit køkken, som du gerne skulle være glad for i rigtig mange år fremover.

Det diagonale hjørnehøjskab

Som et alternativ til viktualierum, tilbyder AUBO også det diagonale hjørnehøjskab. Er du en samler, der elsker at benytte dig af gode tilbud, og derfor ofte køber ind i store mængder, kan sådan et skab virkelig være et godt match for dig. Skabet er meget rummeligt, og kan have hele kasser med øl/sodavand i bunden, ligesom skabet har mange hylder til alverdens opbevaring.

 

Hos AUBO står vi klar til at hjælpe

Hos AUBO står vi klar til at hjælpe dig, hvad enten du er interesseret i et helt nyt køkken, eller kun er på udkig efter gode køkken højskabe. Om du er til en stor eller lille løsning, er helt op til dig. Vi hjælper dig gerne med et uforpligtende indretningsforslag og tilbud, så du kan få en god løsning, der passer til både din smag og pengepung. Kig endelig forbi os, eller book et møde online først, så du er sikker på, at der er sat tid af til dig, når du kommer i butikken.

Find Forhandler

 

 

Vejledning & Inspiration

Nysgerrig efter mere?

VESTJYSK ORDENTLIGHED
Brug for hjælp?

Har du brug for hjælp?

Vi sidder klar til at hjælpe dig med information og henvendelser

Chat med os