Vi tilbyder ATTRAKTIVE leveringstider
Læs mere

AUBO production A/S

Vævervej 19-23

DK-7490 Aulum

+45 97 47 35 00

aubo@aubo.dk

Køkkengadgets

Et køkken indrettes altid efter flere faktorer. Først og fremmest skal der tages hensyn til køkkenrummet, som altid er forskelligt fra hjem til hjem. Nogle køkkenrum tillader de vildeste løsninger, mens andre er mere beskedne i størrelsen, og kræver i den grad, at man tager de kreative briller på, når den mest funktionelle løsning skal findes.

Hvilken boligtype er du?

Der er stor forskel på folk, og heldigvis for det. Hvor nogle er ydmyge i boligindretningen, og ikke har de store armbevægelser, bruger andre boligindretningen til det absolut modsatte. Her kan armbevægelserne ikke blive store nok, og hele indretningen skal også helst vise og symbolisere den vilde iver man har, og de ting man brænder for. Typisk er her tale om typen, som gerne vil fylde hjemmet med gadgets, og være blandt de første, der afprøver og ejer de forskellige nye teknologier.

Er du til køkken gadgets?

Er du til køkkengadgets, så har AUBO masser af fede teknologier, som langt fra er hvermandseje. Teknologier som både er funktionelle i køkkenet, men absolut også er frække i designet, og som får køkkenet til at skille sig ud og fremstå mere unikt. De fede køkkengadgets er ikke for hvem som helst. Man skal have lyst til at være unik, og også bruge de ekstra penge, det kræver, for at få top kvalitet og nyhedsværdi.

NikolaTesla induktionskogeplade med integreret emhætte

NikolaTesla induktionskogepladen med integreret emhætte får i den grad ros af de af vores kunder, som indtil nu har købt og prøvet den. Ikke alene er den lydsvag, den præsterer også i top hvad angår sugeevne og energieffektivitet, og så er designet smukt og gennemtænkt, og du slipper for at støde hovedet imod en emhætte, da emhættes funktionalitet som sagt er integreret i kogepladen.

Sous Vide vakuumforsegler og ovn fra AEG

Skal du med på den ypperste trend indenfor madlavning, så skal dit kød fremover vakuumpakkes og derefter langtidstilberedes i en ovn med SousVide funktion. Metoden er eminent, og brugt af de bedste kokke verden over.

Bestil AUBOs katalog

AEG Opvaskemaskine med comfort-lift

AEG har i den grad nytænkt opvaskemaskinen i form af comfort-lift modellen, hvor den nederste kurv let kan løftes op, så du slipper for at bøje dig ned. Comfort-lift opvaskemaskinen sikrer bekvem arbejdshøjde, så den bliver både nemmere at fylde og tømme. Comfort-lift opvaskemaskinen er den første af sin slags, og betragtes derfor også som en verdensnyhed. Læs mere om hvidevarer her

Quooker 5-i-1

Quooker ”den kogende vandhane” brager frem med sit unikke produkt, hvor du kan få både koldt vand, varmt vand, kogende vand, afkølet vand samt afkølet vand med brus direkte ud af vandhanen. I tillæg kan du få produktet med en indbygget udtræksslange.

 

Vi står klar til at hjælpe dig

Hos AUBO står vi klar til at hjælpe og rådgive dig, hvad enten du blot er på udkig efter fede køkkengadgets eller et helt nyt køkken. Kig ind til os, og tag et kig på alle de flotte nyheder, og få samtidig mulighed for at tjekke både kvalitet og design.

Vil du gerne være sikker på, at vi har afsat godt med tid til dig, så book et møde her, og vi får sat vores aftale i kalenderen. Kigger du på helt nyt køkken eller renovering af et eksisterende køkken, tilbyder vi selvfølgelig gratis og uforpligtende at foretage opmåling og lave indretningsforslag fremvist på flotte 3D tegninger. Som en helt ny gimmick kan du også få lov til at tage en virtual gåtur i dit nye køkken via vores virtual reality værktøj. Et værktøj, som virkelig har fået ros, og også i den grad giver mulighed for at fornemme det nye køkken, allerede inden det er sat i ordre.

Vi glæder os til at byde dig velkommen.

Find Forhandler

 

 

Vejledning & Inspiration

Nysgerrig efter mere?

VESTJYSK ORDENTLIGHED
Brug for hjælp?

Har du brug for hjælp?

Vi sidder klar til at hjælpe dig med information og henvendelser

Chat med os