Vi tilbyder ATTRAKTIVE leveringstider
Læs mere

AUBO production A/S

Vævervej 19-23

DK-7490 Aulum

+45 97 47 35 00

aubo@aubo.dk

Køkkenfinansiering

At købe nyt køkken er en større investering. Det er jo kun ganske få gange i livet, vi får lov til at købe helt nyt køkken, hvorfor vi også har mange ønsker til både design, kvalitet og indretning, når muligheden for et nyt køkken endelig byder sig.

Dit nye AUBO køkken er unikt

Igen og igen bliver vi spurgt, hvad et nyt køkken koster. Altid må vi svare lidt skuffende, at det i den grad kommer an på hvilket køkken, kunden er interesseret i. Et køkken er nemlig ikke bare et køkken, men resultatet af tusindvis af kombinationsmuligheder – alt sammen tilpasset specielt til dit køkkenrum. Du kan dog få et indblik i, hvad et nyt køkken koster her.

Mere enkelt er det typisk, når man skal købe en ny kommode, som jo købes i standardmål, og derefter stilles op ad stuevæggen med fri væg på begge sider. Knap så enkelt er det med et køkken. Et køkken bliver nemlig bygget op af forskellige elementer, der udbydes i mange forskellige funktioner og mål, og derefter tilsættes en skræddersyet bordplade. Køkkenet monteres i stramt og dermed individuelt mål, da det monteres fra væg til væg.

Da alle køkkenrum er unikke i målene, og alle kunder desuden også har forskellige ønsker til farver og materialer, er der som sagt intet standardsvar på, hvad et nyt køkken koster. Nogle drømmer om bordplader i granit, mens andre gerne vil holde sig i den billigere ende med en laminatbordplade.

 

 

Din AUBO forhandler regner gerne for dig

Når du står i den proces, som det er at købe nyt køkken, og du skal til at være mere konkret, så slå endelig et smut ind omkring din nærmeste AUBO forhandler. Ud fra de ønsker og behov du har, laver de gerne indretningsforslag samt et uforpligtende tilbud til dig. Det er nemlig ikke så interessant, hvad alle andres køkkener koster – det, der betyder noget for dig, er hvad dit køkken kommer til at koste.

Har du allerede fra starten en idé om, hvad du vil betale for dit nye køkken, så vær åben omkring det. AUBO har køkkener i alle prisklasser, men ligesom der findes forskellige grader af luksus indenfor biler, så er det samme gældende indenfor køkkener, så når du er åben omkring dit budget, så ved køkkenkonsulenten i hvilken ende af skalaen, der skal tages udgangspunkt.

Bestil AUBOs katalog

Del betalingen op – Køkkenfinansiering

I samarbejde med Santander Consumer Bank tilbyder vi dig at betale dit nye køkken med delbetaling med en løbetid på op til 15 år. Delbetaling giver dig luft i budgettet her og nu – og du kan selvfølgelig, til enhver tid, indfri dit lån helt uden meromkostninger.

Læs mere om delbetaling her.

Få et gratis & uforpligtende tilbud

Vi vil så gerne have besøg af dig i butikken.
Her kan vi vise dig de uanede muligheder, vi tilbyder, når det handler om køkkenløsninger, og vi kan tage en uforpligtende snak om dine ønsker og behov. Hos AUBO finder vi nemt en løsning, der passer lige til dig.

Som en gratis service tilbyder AUBOs forhandlere at lave opmåling, og derefter udarbejde 3D tegninger samt tilbud. Du kan også få en fremvisning i virtual reality. Denne gratis service er helt uforpligtende.

Find Forhandler

 

 

 

Vejledning & Inspiration

Nysgerrig efter mere?

VESTJYSK ORDENTLIGHED
Brug for hjælp?

Har du brug for hjælp?

Vi sidder klar til at hjælpe dig med information og henvendelser

Chat med os