Vi tilbyder ATTRAKTIVE leveringstider
Læs mere

AUBO production A/S

Vævervej 19-23

DK-7490 Aulum

+45 97 47 35 00

aubo@aubo.dk

Køkken-alrum

Køkken-alrummet har i den grad gjort sit indtog i de danske hjem. Måden hvorpå man indretter køkkenet, så det er i åben forbindelse med et opholdsrum/spisestue, har vi danskere taget til os i så høj grad, at det er denne form for køkkener, der i dag er størst efterspørgsel efter.

Meget mere samvær

Med årene er der sket store ændringer i de danske familier. Det er mange år siden, at køkkenet kun var tiltænkt som arbejdsplads for den travle husmoder, og i dag er køkkenet et samlingssted, hvor der både hygges og laves mad.

Det er helt normalt at både mand og børn kokkererer i hjemmets køkken, ligesom det også er helt normalt, at der spilles kort, laves lektier og ses fjernsyn sideløbende med, at der er gang i kødgryderne. Tiderne er skiftet – familiemønstret er ændret – og det kræver sit køkken!

Gæster i køkkenet

Det traditionelle, lukkede køkken er blevet afløst af et åbent køkken-alrum, hvor der både er plads til flere kokke i køkkenet, men også plads til, at andre aktiviteter kan foregå indenfor rummets fire vægge. Det er en ny måde at være sammen på både for familien, men også for de gæster, der kommer på besøg i hjemmet. Gæsterne er nemlig mere end velkomne i nutidens køkken-alrum. De kan kan over et glas vin følge med i madlavningen, hvorefter køkken-alrummet transformeres om til det, vi i gamle dage kaldte “spisestuen”. Og netop fordi køkken-alrummet både er til hverdagsbrug og pæn brug, kræver det meget af både kvalitet og design.

Bestil AUBOs katalog

Køkken-alrum i mange forskellige stilarter

Hos AUBO kan du få opfyldt din drøm om et lækkert køkken-alrum. Vi er eksperter i køkken-alrum, og har solgt tusindvis af disse løsninger. Helt sikkert er det, at vi også kan levere et køkken-alrum, der passer lige til dine ønsker og behov. Der er masser af muligheder for forskellige stilarter og farver, så du samtidig kan skabe en individuel løsning, der passer til dig, din smag og dit hjem.

Få et gratis & uforpligtende tilbud

Vi vil så gerne have besøg af dig i butikken.
Her kan vi vise dig de uanede muligheder, vi tilbyder, når det handler om køkken-alrum, og vi kan tage en uforpligtende snak om dine ønsker og behov.

Som en gratis service tilbyder AUBOs forhandlere at lave opmåling, og derefter udarbejde 3D tegninger samt tilbud. Du kan også få en fremvisning i virtual reality. Denne gratis service er helt uforpligtende.

Find Forhandler

 

 

Vejledning & Inspiration

Nysgerrig efter mere?

VESTJYSK ORDENTLIGHED
Brug for hjælp?

Har du brug for hjælp?

Vi sidder klar til at hjælpe dig med information og henvendelser

Chat med os