Vi tilbyder ATTRAKTIVE leveringstider
Læs mere

AUBO production A/S

Vævervej 19-23

DK-7490 Aulum

+45 97 47 35 00

aubo@aubo.dk

Køb køkken

Køb køkken hos AUBO! Er du på udkig efter et nyt køkken, så kan AUBO hjælpe dig.

Vi har et køkken, der passer lige til dig

Står du overfor at skulle købe nyt køkken, så har AUBO helt sikkert en løsning til dig. AUBO har eksisteret siden 1985, og har siden opstarten solgt tusindvis af køkkener til danske hjem.

Vi har køkkener i alle prisklasser, og hjælper folk med alt fra små forbedringer til store luksuriøse løsninger. Intet er for stort og intet er for småt. Dit køkkenkøb skal bare passe til dig og skabe glæde i rigtig mange år fremover.

Høje krav til kvaliteten

Hos AUBO skal du ikke være i tvivl om, hvorvidt dit køb af køkken er en god investering. AUBO stiller høje krav til kvaliteten, og vi ser det som en æressag, at kunne stå inde for alle vores produkter. Af samme årsag er det også blevet en principsag kun at arbejde med vesteuropæiske leverandører.

Bestil AUBOs katalog

Køkkener i alle forskellige stilarter

Ved køb af køkken, gør de fleste sig mange tanker omkring hvilke farver og stilarter, de ønsker at integrere i deres nye køkken. Der er utrolig mange muligheder i et køkkenkøb, og AUBO tilbyder alt fra det minimalistiske hvide køkken til det rustikke landkøkken. Lad os guide dig igennem mulighederne, så du får et trygt køkkenkøb, der ender op med en rigtig god løsning.

Få et gratis & uforpligtende tilbud

Skal du købe nyt køkken – så kig ind i butikken.
Her kan vi vise dig de uanede muligheder, vi tilbyder, når det handler om køb af køkken, og vi kan tage en uforpligtende snak om dine ønsker og behov. Hos AUBO er vi specialister i køkkenkøb, og vi finder nemt en løsning, der passer lige til dig.

Som en gratis service tilbyder AUBOs forhandlere at lave opmåling, og derefter udarbejde 3D tegninger samt tilbud. Du kan også få en fremvisning i virtual reality. Denne gratis service er helt uforpligtende.

Find Forhandler

 

 

Vejledning & Inspiration

Nysgerrig efter mere?

VESTJYSK ORDENTLIGHED
Brug for hjælp?

Har du brug for hjælp?

Vi sidder klar til at hjælpe dig med information og henvendelser

Chat med os