Vi tilbyder ATTRAKTIVE leveringstider
Læs mere

AUBO production A/S

Vævervej 19-23

DK-7490 Aulum

+45 97 47 35 00

aubo@aubo.dk

Klassisk køkken

Et klassisk køkken i elegant stil. Hos AUBO har vi et klassisk køkken, der passer lige til dig.

Klassisk er langt fra gammeldags

Mange danskere forelsker sig i det klassiske køkken, der næsten kan få det til at føles som om, at tiden er gået helt i stå, og gøre én helt åndedeløs i ren og skær nostalgi.

Det klassiske køkken er dog langt fra gammeldags. Det klassiske design er i den grad modtagelig overfor match med alverdens nye hvidevarer og smart tilbehør. Det klassiske køkken er blot en stilsikker vinder, der ikke lader sig slå ud af alverdens modeluner og skiftende boligtrends.

 

AUBO tilbyder klassiske køkkener i mange udgaver

Hos AUBO Køkken & Bad tilbyder vi klassiske køkkener i mange udgaver. Vi har forskellige køkkenmodeller, der er egnet til det klassiske køkken, og mange af vores modeller kan ligeledes farves i forskellige TREND farver, så du kan skabe personlighed i dit ellers helt klassiske køkken.

Bestil AUBOs katalog

Få et gratis & uforpligtende tilbud

Vi vil så gerne have besøg af dig i butikken.
Her kan vi vise dig de forskellige modeller indenfor klassiske køkkener, og vi kan tage en uforpligtende snak om dine ønsker og behov.

Som en gratis service tilbyder AUBOs forhandlere at lave opmåling, og derefter udarbejde 3D tegninger samt tilbud. Du kan også få en fremvisning i virtual reality. Denne gratis service er helt uforpligtende.

Find Forhandler

 

 

Vejledning & Inspiration

Nysgerrig efter mere?

VESTJYSK ORDENTLIGHED
Brug for hjælp?

Har du brug for hjælp?

Vi sidder klar til at hjælpe dig med information og henvendelser

Chat med os