Vi tilbyder ATTRAKTIVE leveringstider
Læs mere

AUBO production A/S

Vævervej 19-23

DK-7490 Aulum

+45 97 47 35 00

aubo@aubo.dk

Inspiration til nyt køkken

Går du med overvejelser om et nyt køkken, er du sikkert allerede nu begyndt at undersøge de forskellige muligheder, der byder sig, når det handler om køkkenindretning og farvemuligheder i det nye køkken.

Find køkkeninspiration

Der findes i dag masser af muligheder for at finde køkkeninspiration, så du skal endelig ikke holde dig tilbage, når de første tanker om et nyt køkken begynder at pible. Et nyt køkken er en stor beslutning og også en stor investering, hvorfor det er rigtig fint at lave en masse research, så du både er sikker på, hvilke ønsker du har, og hvilke ønsker du bestemt ikke har. Der skal laves tilvalg og fravalg, så du ender op med et køkken, der passer lige til dig, dine behov og din smag.

Kataloger og hjemmesider er helt uundværlige kilder til køkkeninspiration. I det hele taget er hele Internettet ved at flyde over af inspiration, og da billeder ofte siger mere end tusinder af ord, er det en god idé at lave billedsøgninger i Google, så du på denne måde kan finde en masse konkrete billeder at forholde dig til.

Bestil AUBOs katalog

Alt er tilladt i dit nye køkken

Selv om det hvide køkken er meget dominerende i de danske hjem, findes der dog også mange andre og også mere farverige muligheder, når der skal vælges nyt køkken. Er du én af dem, der gerne vil have lidt mere knald på i indretningen, så vælg et køkken i blåt eller sort – eller hvad med rødt eller orange? Tænk ikke i begrænsninger, men overvej hvad du gerne vil vågne op til hver morgen? Skal morgenmaden indtages i et hvidt og stilfuldt køkken eller i et køkken, hvor farvepaletten har været i flittig brug.

Selvfølgelig er det vigtigt at have køkkenets langsigtede levetid for øje, når du vælger farver, da den Ferrari røde farve kan fremstå cool i starten, men være trættende at leve i på lang sigt. Et godt kompromis kan være, kun at bruge stærke farver på et begrænset antal låger – for eksempel en højskabsvæg i pangfarve kombineret med et øvrigt køkken i hvidt. Dette mix af farver fremstår knap så voldsomt, og skulle du fortryde de farvede låger efter nogle år, er det kun en begrænset pris, du skal betale, såfremt du ønsker dem skiftet.

Brug Pinterest til at organisere alle dine køkkenidéer

I inspirationsfasen kan det være en rigtig god idé at oprette en profil på Pinterest, hvor det er muligt at lave forskellige opslagstavler, som kan holde godt styr på alle de billeder, du finder. Brug de forskellige opslagstavler til at holde styr på dine idéer og ønsker til dit nye køkken.

 

 

Bliv inspireret hos din lokale AUBO køkkenforhandler

Når du kommer dertil, hvor det ikke længere er nok kun at kigge på billeder, vil vi rigtig gerne invitere dig indenfor hos din lokale AUBO forhandler. Du kan finde masser af inspiration i vores udstillinger, hvor vi både kan indvie dig i de nyste køkkentrends samt give dig mulighed for at se og røre de forskellige materialer.

Hos AUBOs forhandlere møder du professionelle køkkenkonsulenter, som gerne hjælper dig med gode råd og vejledning. Spørg endelig om alt det du er i tvivl om, vi er der kun for det samme, og vil hellere end gerne hjælpe dig med at finde frem til det køkken, der indfrier dine køkkendrømme.

Vi hjælper dig med materialevalg og indretning

Hos AUBO hjælper vi dig fra A-Å. Ud fra dine ønsker og behov hjælper vi dig igennem alle beslutningerne, og tegner endvidere et indretningsforslag af dit nye køkken, som du får præsenteret på flotte 3D tegninger. Som noget nyt tilbyder vi dig også en virtual gåtur i dit nye køkken. Via vores virtual reality værktøj kan du opleve dit nye køkken på en realistisk måde, som giver dig en rigtig god fornemmelse af, om køkkenet er indrettet og designet optimalt efter dine ønsker.

Kig endelig ind hos os. Vil du gerne være sikker på, at vi har afsat nok tid til dig, første gang du kommer i butikken, så book et møde her, og vi får sat vores aftale i kalenderen. Vi glæder os til at byde dig velkommen.

Find Forhandler

 

 

Vejledning & Inspiration

Nysgerrig efter mere?

VESTJYSK ORDENTLIGHED
Brug for hjælp?

Har du brug for hjælp?

Vi sidder klar til at hjælpe dig med information og henvendelser

Chat med os