Vi tilbyder ATTRAKTIVE leveringstider
Læs mere

AUBO production A/S

Vævervej 19-23

DK-7490 Aulum

+45 97 47 35 00

aubo@aubo.dk

Indretning af køkken

Et køkken kan indrettes på 100 forskellige måder. Et køkken kan nemlig sammenlignes med en kasse fyldt med legoklodser, hvor du lige så stille modellerer dig frem til den løsning, som passer bedst til dit hjem og dine ønsker. At købe et køkken er ikke som at købe en ny kommode. Et AUBO køkken er nemlig ikke noget standardprodukt, men sammensættes af mange forskellige moduler, så det passer præcis til dig og dit hjem.

Kan et køkken tilpasses mit køkkenrum?

Alle huse er forskellige med forskellig indretning og individuelle mål, der skal tages hensyn til. Nogle rum er lige til, og giver ikke de store udfordringer, når der skal tænkes et nyt køkken ind, mens andre rum virkelig kræver, at der skal tænkes kreativt i forhold til, at kunne udnytte pladsen på bedste vis, så man både får en flot men også funktionel løsning.

Uanset hvilket køkkenrum du har, så findes der dog en løsning. AUBO har mange års erfaring i at indrette køkkener – alt fra store patriciervillaer til små lejligheder i indre København.

Ændring af køkkenrummet

I nogle tilfælde kan man ændre på køkkenrummet. Mange gange når vi har kunder, som ønsker at renovere et eksisterende køkken, kigger vi samtidig på, hvorvidt det kan være en god idé at rive en mur ned, så køkkenet kan få mere plads, og stilen dermed gå væk fra det gamle lukkede køkken til et stort og moderne køkken-alrum. Det er dog langt fra i alle typer boliger, det er muligt at ændre på rummets størrelse, og så er opgaven blot at få lavet den bedste løsning med det rum og de mål, man har til rådighed.

Bestil AUBOs katalog

Indretning af dit køkkenrum

Når der er styr på målene på dit køkkenrum, kan man lige så stille begynde at kigge på, hvordan indretningen kan laves mest optimalt. Her er det selvfølgelig vigtigt, at du kommer med alle de ønsker du har til køkkenet, så der kan tages udgangspunkt i disse, hvilket dermed kan give den bedste indretningsløsning.

Har du brug for masser af plads til opbevaring? Hvad med bordplads, er det et must, så du har plads til at udfolde dig mest muligt med bageplader og køkkenmaskiner? Skal soklen hæves eller sænkes, sådan at bordpladehøjden passer lige til dig? Skal der gøres plads til et vinkøleskab eller måske en espressomaskine? Lige så stille tegner AUBOs konsulent sig frem til en løsning, der matcher både dine rummål samt dine ønsker.

Der skal selvfølgelig også tages hensyn til, hvilke ønsker du har til stilen. Nogle er til gammeldags romantik, hvor lågerne helst skal have udskæringer og bordpladen være i massivtræ. Andre skal have et køkken, der er så stilrent som muligt med hvide, grebsfri låger kombineret med et en tynd, hvid bordplade. AUBO har køkkener i alle stilarter, også ét der passer lige til dig.

Det sidste der skal tænkes på, i forhold til indretningen, er hvordan opstillingen skal være. Nogle rum egner sig rigtig godt til store, fritstående køkkener, mens andre rum har mangel på plads, og dermed kun giver mulighed for et vinkelkøkken, hvor der måske endda skal tænkes XL overskabe og sokkelskuffer ind, for at udnytte pladsen bedst muligt. Vigtigt er det, at der i indretningen af køkkenet dannes en funktionel arbejdstrekant, så der er et godt arbejdsflow mellem de vigtigste arbejdspladser i køkkenet.

Vi står klar til at hjælpe dig

Hos AUBO er vi eksperter i indretning af køkkener. Vi har rigtig mange års erfaring, og har indrettet tusindvis af køkkener. Vi ved hvad der symboliserer en god løsning, og også hvad du modsat vil blive træt af i længden.

Hos AUBO tilbyder vi helt gratis og uforpligtende at foretage opmåling af dit køkkenrum, samt at lave et indretningsforslag, som bliver lavet i 3D. Endvidere kan du via vores virtual reality værktøj få lov til at tage en virtuel gåtur i dit nye køkken, så du kan se det hele for dig, inden du sætter dit nye køkken i ordre. Det giver en rigtig god tryghed for, at du har taget de rigtige valg både med hensyn til indretningen, men også når det gælder sammensætningen af de forskellige materialer.

Kig endelig ind til din nærmeste forhandler. Vil du være sikker på, at der er sat god tid af til dig, er du velkommen til at booke et møde her. Vi glæder os til at byde dig velkommen.

Find Forhandler

 

 

Vejledning & Inspiration

Nysgerrig efter mere?

VESTJYSK ORDENTLIGHED
Brug for hjælp?

Har du brug for hjælp?

Vi sidder klar til at hjælpe dig med information og henvendelser

Chat med os