Vi tilbyder ATTRAKTIVE leveringstider
Læs mere

AUBO production A/S

Vævervej 19-23

DK-7490 Aulum

+45 97 47 35 00

aubo@aubo.dk

Indretning af et smalt køkken

Der findes næsten lige så mange forskellige køkkenrum, som der findes forskellige hjem. Alle hjem er jo forskellige og dermed forskelligt indrettet. Nogle har prioriteret store køkkenrum, mens andre har været nødsaget til at spare på pladsen, og dermed nøjes med et ganske lille køkkenrum. Uanset hvordan dit køkkenrum ser ud, så findes der et køkken, der passer helt perfekt dertil.

Skal du have indrettet et smalt køkken?

Selv om de fleste i dag drømmer om store og fritstående køkkener, så er det langt fra i alle hjem, at der rent faktisk er plads til denne køkkenindretning. For store køkken-øer kræver plads, og har du et smalt køkken, bliver det noget nær umuligt at få klemt en køkken-ø derind.

Du skal dog ikke fortvivle. Der findes flotte køkkenløsninger til alle rum, store som små, nogle køkkenrum kræver bare lidt mere kreativitet end andre, men det betyder så absolut ikke, at køkkenløsningen på nogen måde bliver dårligere.

Indretningsfif til det smalle køkkenrum

Når et smalt køkkenrum skal indrettes, er det vigtigt at udnytte pladsen på bedste vis, da det i et smalt køkken ofte er pladsen, der er den knappe faktor.

Gode måder at udnytte pladsen på er eksempelvis ved at bruge sokkelskuffer, så hulrummet i soklen udnyttes til smart opbevaring i stedet for blot til opbevaring af luft. Det er dog ikke kun i gulvhøjde, der kan udnyttes fri plads. Sørg for at udnytte køkkenet i højden med overskabe. AUBO tilbyder overskabe med ekstra højde, så du virkelig får udnyttet rummets højde, og samtidig har vi smarte topskabe i sortimentet.

Gadgets som den nye Nikola Tesla induktionskogeplade med indbygget emhætte kan også med fordel bruges i det smalle køkken, da du her sparer vægplads til en emhætte, og i stedet kan bruge pladsen til flere skabe.

Vil du gerne have, at dit køkken skal syne større end det egentlig er, så sørg for at bruge lyse farver i køkkenet, da lyse farver typisk gør rummet større, hvorimod mørke farver har den modsatte effekt. Sørg også for en god belysning i køkkenet, så alt fremstår lyst og indbydende. Har du en dør i køkkenet, kan den med fordel udskiftes til en udgave med klart glas, så du både får en masse lækkert lys ind, samt får rummet til at syne større pga. udsigten gennem døren.

Har du skråvægge, der skal tages hensyn til i højden, er det en god idé at bruge hylder. Hylder kan i mange tilfælde skæres til, så de kan passe til den bredde, de nu engang er tiltænkt, og så ser det også hyggeligt ud, hvis du sætter lidt pynt og nips på hylderne.

AUBO tilbyder masser af indretningsmuligheder

Hos AUBO har vi et kæmpe sortiment. Vi har elementer i forskellige højder og bredder og med alverdens funktioner. Det betyder, at du, når du skal i gang med at sammensætte dit nye køkken, kan modellere dig frem til en indretning, der både fungerer praktisk og samtidig passer med de unikke mål, som netop dit smalle køkkenrum har.

At indrette køkken er lidt ligesom at lege med legoklodser – det hele skal lige vendes og drejes lidt, og forskellige muligheder undersøges, før den helt rigtige løsning er der.

Bestil AUBOs katalog

Lad AUBO hjælpe dig med dit smalle køkken

Et smalt køkkenrum er ikke nogen hindring for den perfekte køkkenløsning. Med den rigtige hjælp vil dit køkken kunne blive både funktionelt og unikt i designet. Hos AUBO står vi klar til at hjælpe dig med indretningen af dit smalle køkken.

Vi tilbyder ganske gratis og uforpligtende at lave et indretningsforslag til dig præsenteret på flotte 3D tegninger. Som et supplement kan vi endvidere tilbyde dig en virtual gåtur i dit nye køkken, så du kan se hele dit nye køkken for dig, inden du sætter køkkenet i bestilling.

Du kan finde din nærmeste AUBO forhandler her. Vil du gerne sikre dig, at vi har afsat god tid til dig, første gang du kommer i butikken, så book et møde her, og vi får sat vores aftale i kalenderen. Vi glæder os til at byde dig velkommen.

Find Forhandler

 

 

Vejledning & Inspiration

Nysgerrig efter mere?

VESTJYSK ORDENTLIGHED
Brug for hjælp?

Har du brug for hjælp?

Vi sidder klar til at hjælpe dig med information og henvendelser

Chat med os