Vi tilbyder ATTRAKTIVE leveringstider
Læs mere

AUBO production A/S

Vævervej 19-23

DK-7490 Aulum

+45 97 47 35 00

aubo@aubo.dk

Hylder til badeværelse

Badeværelseshylder er ikke nødvendigvis det første, du tænker på, når du skal indrette badeværelset. Ikke desto mindre kan nogle velplacerede hylder i smukt design gøre underværker for både udtrykket og funktionaliteten på dit badeværelse, samt skabe ekstra opbevaring uden at optage gulvplads.

Foruden at give ekstra opbevaring på de mindre badeværelser kan et par velplacerede hylder bryde en større blank væg og skabe et mere dynamisk udtryk i det store badeværelse. Hylder på badeværelset er samtidig oplagte, når du skal skabe din helt egen stil, uanset hvilket look du har valgt. Understreg for eksempel dit stilrene badeværelse med smukke skulpturer, luksuriøse badeprodukter og bløde, bamsede håndklæder eller skab dig en tropisk oase med grønne hængeplanter, fine krukker og duftende stearinlys.

Hos AUBO fører vi flere forskellige typer badeværelseshylder af høj kvalitet fra vores leverandører Cassøe og J.N. Bech, der er garanti for høj kvalitet og smukke designs både i hylder og mange andre typer badeværelsestilbehør.

Hylder til badeværelset i stilfulde designs

Selvom hylder som udgangspunkt opfylder et opbevaringsbehov, er de også et vigtigt designelement med stor indflydelse på det samlede look på dit badeværelse. Er du til traditionelle hylder i mat glas, der ubesværet glider ind i dit nuværende design, eller er du måske nærmere på udkig efter en multifunktionel badeværelseshylde i skarpe linjer og minimalistisk design? Måske er det slet ikke hylder til væggen, men nærmere hylder til brusekabinen, hvor du har brug for at få organiseret dine shampoos, scrubs og sæber, så du ikke skal famle rundt efter dem med vand i øjnene?

Uanset hvilket behov dine badeværelseshylder skal opfylde, finder vi en løsning til dig hos AUBO Køkken & Bad. Vores dygtige konsulenter i butikkerne står altid klar med råd og vejledning til både funktionalitet og indretning, og hvis du vil starte din research hjemmefra først, kan du se en del af udvalget fra vores leverandører via de to links nederst på denne side.

Opbevaring til små badeværelser

Badeværelset er et af de vigtigste rum i hjemmet og skal i høj grad opfylde en funktionel rolle. Derfor er det også vigtigt, at opbevaringsløsningerne er i orden, så du ikke skal bruge unødig tid på at gennemrode kommoden i soveværelset eller de dybe opbevaringsskabe for at finde de ting, du skal bruge i hverdagen.

Men det kan være nødvendigt at finde de kreative idéer til opbevaringsløsninger frem, hvis du har et mindre badeværelse, hvor der simpelthen ikke er plads til at have de skabe og reoler, som kan dække hele dit opbevaringsbehov. Det er her hylder kommer ind i billedet. Hylder optager ikke noget af den sparsomme gulvplads i det mindre badeværelse og kan hænges op over radiatorer, lave skabe eller endda over døren, hvis det virkelig kniber med plads til de ekstra toiletruller.

Hos AUBO Køkken & Bad har vi et alsidigt udvalg af hylder lige fra de helt simple glashylder, hvor de smukke produkter eller frodige planter tager fuld fokus til multifunktionelle hylder med plads til både at hænge håndklædet, stille tandbørster, parfumer og måske endda en lille blomst.

Bestil AUBOs katalog

Badeværelseshylder til enhver stil

Er du mest til det nordiske, til newyorker-looket, til det minimalistiske eller til det traditionelle? Ligesom med alle andre elementer er det vigtigt for det samlede udtryk på dit badeværelse, at hylderne, du vælger, passer ind. Derfor bestræber vi os hos AUBO på at sikre et sortiment, hvor der er løsninger til netop dit foretrukne look. Vi står altid klar i butikken til at hjælpe med råd og vejledning, så dine nye hylder ikke bare er et nødvendigt onde, men i stedet er med til at accentuere dit nøje gennemtænkte badeværelseslook.

Alle vores hylder er naturligvis fremstillet i de bedste materialer og er derfor både slidstærke, holdbare og forbliver pæne i mange år – de skulle jo gerne holde sig smukke lige så længe som dit AUBO badeværelse.

Kom ind og besøg din nærmeste AUBO forhandler og få en snak om, hvilke behov du skal have opfyldt.

Få inspiration til indretningen af dit badeværelse

I mange tilfælde kan det være rart at kunne se og føle på de produkter, man overvejer at sætte op på badeværelset. Hvordan føles satin-glasset under fingerspidserne og hvor visuel bred er den multifunktionelle hylde egentlig?

I vores landsdækkende butikker har vores konsulenter indrettet lækre og inspirerende badeværelsesmiljøer, hvor du kan opleve de forskellige elementer i sammenhæng. Udstillingerne skifter året rundt, så vi altid kan give dig den bedste inspiration og fremvise de nyeste trends, spændende materialevalg og tilbehør, såsom hylder, i forening med vores forskellige badeværelsesserier.

Et besøg i butikken, hvor du kan se de forskellige hylder indgå i et helt design, kan gøre det nemmere at visualisere, hvordan de vil passe ind i dit badeværelsesdesign, uanset om du er i markedet for et helt nyt badeværelse, eller hylderne skal passe ind i eksisterende design.

Er du endnu stadig kun ved de første idéer til indretningen af dit badeværelse kan du også i første omgang bestille vores katalog, hvor du kan lade dig inspirere af smukke badeværelser, tilbehør og måske de spændende og anderledes farvevalg.

Du kan bestille kataloget her.

Book et møde hos AUBO

Er du på jagt efter de perfekte hylder til at fuldende dit badeværelse eller give dig ekstra opbevaringsplads, så besøg din nærmeste AUBO forhandler og gå en tur blandt vores udstillinger og få en snak med en af vores konsulenter. Vi har mange års erfaring med at se spændende nye løsninger på de udfordringer du måtte have, og ingen forespørgsel er for lille eller for stor.

Er du på udkig efter et helt nyt badeværelse, står vi naturligvis også klar til at hjælpe dig med alle dele af processen. Hos AUBO Køkken & Bad tilbyder vi at udarbejde et uforpligtende indretningsforslag til dit badeværelse, hvor vi tager højde for alle nødvendige elementer for at skabe den bedste funktionalitet i det design, du går og drømmer om. Vi har mulighed for at udarbejde forslaget i både 3D og virtual reality, så du kan opleve dit nye badeværelse, inden du tager beslutningen.

Book et møde her eller besøg din nærmeste AUBO forhandler, så hjælper vi dig godt på vej med det helt rigtige tilbehør til dit badeværelse.

Vi ser frem til at se dig i butikken og vise hvorfor AUBO Køkken & Bad er det helt rigtige valg til dine badeværelsesløsninger.

Find Forhandler

 

 

Vejledning & Inspiration

Nysgerrig efter mere?

VESTJYSK ORDENTLIGHED
Brug for hjælp?

Har du brug for hjælp?

Vi sidder klar til at hjælpe dig med information og henvendelser

Chat med os