Vi tilbyder ATTRAKTIVE leveringstider
Læs mere

AUBO production A/S

Vævervej 19-23

DK-7490 Aulum

+45 97 47 35 00

aubo@aubo.dk

Hyggeligt køkken

At køkkenet er hjemmets hjerte, er ikke nogen hemmelighed. Det er trods alt i køkkenet det hele foregår, lige fra madlavning og samvær, til samtaler om livets store spørgsmål.

Det hyggelige køkken

Hjemmets hjerte – der samtidig er en travl banegård, må gerne ose af hygge. Det er jo et rum, der ikke kun skal fungere som en arbejdsplads, men skal i den grad også være baggrundsscene til dagligdagens mange gøremål.

I køkkenet laves lektier, snakkes, diskuteres, kysses, laves mad, ses TV og meget mere. Et hyggeligt køkken spreder en dejlig stemning af overskud og charme, der smitter af på både resten af huset samt hjemmets beboere. Det tiltrækker nærmest på magnetisk vis; en oase, hvor det bare er hyggeligt at opholde sig.

Bestil AUBOs katalog

Hyggeligt er ikke nødvendigvis gammeldags

Selv om du ønsker dig et hyggeligt køkken, er det op til dig, hvor meget der skal skrues op for hyggen. Udtrykket kan varieres alt efter hvor romantisk, du ønsker, stilen skal være. I dag er alt nemlig tilladt, så du kan gradbøje stilen, lige så meget du vil. Samtidig kan du selvfølgelig kombinere det hyggelige køkken med det nyeste indenfor hvidevarer og hjælpende tilbehør. Bare fordi et køkken skal være hyggeligt, behøver man ikke at tilsidesætte moderne komfort.

Pynt op med loppefund og arvestykker

For at skabe den rigtige stemning i dit hyggelige køkken, er der mange ting, du selv kan tilføre, for lige at sætte prikken over iét. Pynt f.eks. op i køkkenet med loppefund og gamle arvestykker. Dette match af nyt og gammelt giver et utrolig personligt og hyggeligt resultat. Samtidig gør du køkkenet helt unikt og til noget, som er helt dit eget. Kun fantasien sætter grænser for, hvad der er tilladt, når du skal indrette dit hyggelige køkken.

AUBO tilbyder hyggelige køkkener i mange variationer

Hos AUBO Køkken & Bad tilbyder vi hyggelige køkkener i mange variationer. De forskellige, hyggelige køkkenmodeller er typisk fyldningslåger i flere udgaver. Hvor alle modellerne fås i hvid kan flere også laves i Trend farver, hvilket vil sige du kan få dit nye hyggelige køkken i en sort, grå eller beige udgave, eller i enhver anden farve, som du drømmer om.

Få et gratis & uforpligtende tilbud

Vi vil så gerne have besøg af dig i butikken.
Her kan vi vise dig de forskellige modeller indenfor hyggelige køkkener, og vi kan tage en uforpligtende snak om dine ønsker og behov.

Som en gratis service tilbyder AUBOs forhandlere at lave opmåling, og derefter udarbejde 3D tegninger samt tilbud. Du kan også få en fremvisning i virtual reality. Denne gratis service er helt uforpligtende.

Find Forhandler

 

 

Vejledning & Inspiration

Nysgerrig efter mere?

VESTJYSK ORDENTLIGHED
Brug for hjælp?

Har du brug for hjælp?

Vi sidder klar til at hjælpe dig med information og henvendelser

Chat med os