Vi tilbyder ATTRAKTIVE leveringstider
Læs mere

AUBO production A/S

Vævervej 19-23

DK-7490 Aulum

+45 97 47 35 00

aubo@aubo.dk

Hvidt køkken

Det hvide køkken er populært som aldrig før, og det er der mange grunde til.

Uanede muligheder

Selv om boligtrenden i den grad fokuserer på det personlige hjem med brug af alverdens materialer og farvepaletter, er det hvide køkken stadig en bestseller. Men hvorfor er det så populært at have et hvidt køkken?

Det hvide køkken rummer uanede muligheder, så selv om du investerer dine sparepenge i et hvidt køkken, har du på ingen måde spillet fallit i forhold til boligtrendens kreative ideer til køkkenindretning. Med lidt ændring i tilbehøret kan det hvide køkken let skifte stil, uden at det koster dig en formue. Og så er det hvide køkken taknemmeligt, – det går simpethen bare godt sammen med al slags tilbehør.

Bestil AUBOs katalog

Et hvidt køkken er et sikkert valg

Netop fordi det hvide køkken er så nem at style i alverdens stilarter, er det et enormt sikkert valg. Så sikkert at hele 8 ud af 10 af AUBOs kunder vælger det hvide køkken som midtpunkt i deres hjemlige oase.

Med et hvidt køkken skal du ikke bekymre dig om, at dit hus falder i værdi. Skulle det blive aktuelt at sætte huset til salg, er et hvidt køkken ikke noget, der skræmmer eventuelle købere væk. Tværtimod. Et hvidt køkken kan de fleste af os leve med, og til og med gøre til vores eget unikke køkken. Det hvide køkken er tidløs, og skal ikke lade livet, bare fordi moden skifter.

Hvidt køkken i mange forskellige stilarter

Det hvide køkken er langt fra tilegnet en speciel stilart. Et hvidt køkken kan både være moderne, minimalistisk, landligt og meget mere. AUBO har mange forskellige hvide køkkenmodeller i alt fra rustikke fyldningslåger til stilrene, grebsfri låger. Valget er dit.

Indret med kontraster

Er du bange for, at et hvidt køkken bliver lige ferskt nok, er der mange muligheder for at skabe noget kontrast. Kombiner for eksempel dit hvide køkken men en bordplade i mørkt træ eller med en laminatbordplade i betonlook. Du kan også vælge at sætte en mørkere låge på nogle af dine elementer, sådan at du skaber et flot samspil af flere farver i dit køkken.

Få et gratis & uforpligtende tilbud

Vi vil så gerne have besøg af dig i butikken.
Her kan vi vise dig de uanede muligheder, vi tilbyder, når det handler om hvide køkkener, og vi kan tage en uforpligtende snak om dine ønsker og behov. Hos AUBO er vi specialister i hvide køkkener, og vi finder nemt en løsning, der passer lige til dig.

Som en gratis service tilbyder AUBOs forhandlere at lave opmåling, og derefter udarbejde 3D tegninger samt tilbud. Du kan også få en fremvisning i virtual reality. Denne gratis service er helt uforpligtende.

Find Forhandler

 

 

Vejledning & Inspiration

Nysgerrig efter mere?

VESTJYSK ORDENTLIGHED
Brug for hjælp?

Har du brug for hjælp?

Vi sidder klar til at hjælpe dig med information og henvendelser

Chat med os