Vi tilbyder ATTRAKTIVE leveringstider
Læs mere

AUBO production A/S

Vævervej 19-23

DK-7490 Aulum

+45 97 47 35 00

aubo@aubo.dk

Hvidt køkken med træbordplade

I en jungle af farver og materialer, bliver det hvide køkken igen og igen kåret til den overlegne vinder, da folk ser det hvide køkken som det sikre valg, som man aldrig bliver træt af at kigge på.

Det hvide køkken

Selv om moden skifter kontinuerligt, og mange nye farver og materialer bliver præsenteret i det modeprægede køkkenunivers, så har vi danskere det med at vælge det sikre. Det er ikke fordi, vi ikke godt kan falde på halen over alle de vovede farver og materialesammensætninger, det er mere ud fra en langtidsbetragtning om, at det nye køkken skal kunne holde i mange år fremover, og vælger man det frække ferrari-røde køkken, så er der bare grænser for, hvor lang tid den røde farve bliver ved med at være spændende at bo med. De udfordringer render du ikke ind i med et hvidt køkken, da den hvide farve altid vil danne en god basis baggrund i dit hjem, som øjnene ikke bliver trætte af, og ej heller går af mode.

Match det hvide køkken med lækkert tilbehør

Skulle du være én af dem, der er på udkig efter et hvidt køkken, så er det vigtigt at pointere, at et hvidt køkken langt fra behøver at være kedeligt. Der findes uanede muligheder, når det kommer til at pifte dit hvide køkken op – både ved hjælp af komplementære materialer, men også ved hjælp af spændende nipsting og gamle arvestykker.

Den hvide farve i forskellige køkkenmodeller

Den hvide låge i sig selv findes i mange forskellige udgaver. Den helt glatte, hvide låge tilbyder vi hos AUBO f.eks. både med en overflade i folie, højtrykslaminat og i en malet udgave. Looket i disse forskellige låger varierer ikke meget, men der kan være stor differentiering i kvaliteten. Derudover tilbydes den hvide låge i en grebsfri udgave med et formstøbt spor øverst i lågen. Det grebsfri look fremstår ofte mere stilrent, i og med at lågerne ikke brydes af forstyrrende elementer i form af greb. Den integrerede gribeliste kan dog også fås i sort eller med træstruktur, såfremt du ønsker at knække den hvide stil blot en smule. Endelig har vi et udvalg af forskellige fyldingslåger, som passer godt til den mere rustikke køkkenstil, som ikke er kendetegnet af den store minimalisme.

Mix det hvide køkken med en træbordplade

Er du til det helt stilrene, minimalistiske køkken kan det hvide køkken med fordel kombineres med en helt tynd, hvid bordplade i f.eks. kompaktlaminat. Dette look vil fremstå stringent og rent, men kan også virke en smule koldt i udtrykket. Vil du gerne have et mere varmt udtryk i køkkenet, så kan et rigtig godt alternativ til bordpladematerialet være træ, som via sin naturlige træstruktur og farve bringer en helt naturlig charme ind i køkkenet. Især populær er træsorten eg, som i en hvidolieret udgave fremstår lys og fin, men modsat kan fås i mørk udgave alt efter oliering. Med sit naturlige indhold af syre, er en træsort som eg også bakteriehæmmende og således ekstra hygiejnisk. Der er masser af farvemuligheder i massivtræ, og da alt matcher med hvidt, er den største udfordring næsten det, at skulle bestemme sig.

Træbordplader med FSC® certificering

Som noget helt naturligt udbyder vi selvfølgelig træbordplader, som er FSC godkendte, hvilket betyder, at du kan købe vores træbordplader med god samvittighed. I en FSC- skov bliver der ikke fældet mere træ, end skoven selv kan nå at reproducere, så FSC er med til at sikre sig mod rovdrift af naturen. FSC sikrer også at dyre- og planteliv beskyttes, og at de mennesker, der arbejder i skoven både er uddannede og får en ordentlig løn.

Bestil AUBOs katalog

Få et gratis & uforpligtende tilbud

Drømmer du om et nyt køkken i hvidt med tilhørende træbordplade, eller et helt andet køkken for den sags skyld, så kig endelig ind til din AUBO forhandler. Hos AUBO har vi en årelang erfaring med indretning af både flotte og funktionelle køkkener, og vi kan helt sikkert finde en køkkenløsning også, der passer lige til dig.

Vi laver gerne et gratis og uforpligtende indretningsforslag til dig, som præsenteres på en flot 3D tegning. Endvidere tilbyder vi dig en virtual gåtur i det nye køkken, allerede inden det er bestilt. Vores virtual reality værktøj giver dig en realistisk fornemmelse af det nye køkken – om alt står hvor det skal, og om farverne er matchet korrekt.

Vi glæder os til at byde dig velkommen i butikken. Vil du være sikker på, at vi har afsat nok tid til dig, når du kommer i butikken, er du velkommen til at booke et møde her, og vi får sat vores aftale i kalenderen.

 

Vejledning & Inspiration

Nysgerrig efter mere?

VESTJYSK ORDENTLIGHED
Brug for hjælp?

Har du brug for hjælp?

Vi sidder klar til at hjælpe dig med information og henvendelser

Chat med os