Vi tilbyder ATTRAKTIVE leveringstider
Læs mere

AUBO production A/S

Vævervej 19-23

DK-7490 Aulum

+45 97 47 35 00

aubo@aubo.dk

Hvad koster nyt køkken og bad?

Går du i overvejelser om at forny inventaret i dit køkken og badeværelse, har spørgsmålet omkring hvad sådan en renovering vil koste, nok krydset dine tanker indtil flere gange. Og en investering i nyt køkken og badeværelse er da også en større en af slagsen, som dog til gengæld holder i rigtig mange år fremefter.

Kunsten at indrette nyt køkken og badeværelse

Er du på udkig efter nyt køkken og badeværelse, så ved du sikkert allerede nu, at der er rigtig mange ting i denne proces, der skal tages stilling til. Et køkkenkøb er noget mere komplekst, end når du skal have nyt inventar i stuen. Stuen er nemlig typisk indrettet med standard møbler, som ikke skal passe i mål imellem 2 vægge, og hvor du ikke skal sammensætte flere forskellige typer af materialer og farver.

Et køkken er helt modsat. Da stort set alle hjem har forskellige mål i køkkenrummet, vil et køkken altid være sammensat af forskellige elementer med forskellige funktioner og mål, tilsat sokkel, tilpasninger og en skræddersyet bordplade. Ikke 2 køkkener er ens, hvorfor der også er en stor forskel i kompleksiteten, når man sammenligner et køkken med en reol i stuen.

Også materialerne har stor diversitet, og der er næsten ingen grænser, når der skal vælges og sammensættes farver. Alle delene i dit nye køkken og bad vælges ud fra et væld af farver og materialer, så når dit nye køkken og bad står færdigt, så er looket helt unikt og skabt ud fra dine personlige ønsker og valg.

Bestil AUBOs katalog

Prisen på nyt køkken og bad

Igen og igen får vi henvendelser omkring, hvad et nyt køkken og bad koster. Vi ønsker på ingen måde at skjule priser for vores kunder, men må også tilkendegive, at spørgsmålet ikke er så enkelt, som det måske lyder. For at kunne svare skal vi nemlig vide noget mere om både målene på dine rum, men også hvad du selv tænker i form af materialer. Der er jo forskel på, om du ønsker et lille køkken til en lejlighed, eller om du har et stort herskabskøkken, der skal indrettes. Samtidig er der også forskel på, hvorvidt du ønsker en bordplade i laminat eller en eksklusiv bordpladeløsning i corian. Skal hvidevarerne repræsentere de sidste nye teknologier, eller er du helt tilfreds med en billigere standard?

Der er mange nuancer, når der skal regnes en pris, hvorfor vi også altid anbefaler folk at besøge nærmeste AUBO forhandler, som gerne hjælper helt gratis og uforpligtende med at regne et tilbud på, hvad netop dit drømmekøkken og -bad kommer til at koste. I bund og grund er det jo helt lige meget, hvad naboens køkken og badeværelse koster, når du med garanti har både andre rummål og andre materialeønsker end din nabo, hvorfor dit køkken og bad bliver helt anderledes, og dermed også får en anden pris.

Passer dit budget sammen med dine ønsker?

Når du går i dialog med din lokale AUBO konsulent, vil du få vist masser af inspiration, og I vil også tage en snak omkring, hvad dine ønsker er til dit nye køkken og badeværelse. Det er her en rigtig god idé at tale med køkkenkonsulenten omkring, hvad du tænker, dit budget er. Er AUBO konsulenten oplyst omkring dette, vil du kunne få bedre vejledning omkring, hvilke materialer du skal vælge, så du ikke går og drømmer om en dyr dekton bordplade, hvis dit budget er i et niveau, hvor laminat er et bedre match.

Et AUBO køkken er altid i god kvalitet, men ligesom ved biler, er der forskellige grader af luksus, der kan tilføres. Hvis vi er i åben dialog omkring budgettet, så ved vi i hvilken ende af skalaen, der skal startes.

Priseksempler køkken

Kig ind til din lokale AUBO forhandler

AUBO har forhandlere i hele Danmark, og fælles for dem alle er, at de står klar til at tilbyde dig inspiration, gode råd og vejledning, og så laver de gerne et gratis og uforpligtende indretningsforslag med tilhørende tilbud. Indretningsforslaget får du præsenteret på flotte 3D tegninger, og endvidere kan du få lov at tage en virtual gåtur i dit nye køkken, så du kan se hvordan farvekombinationerne fungerer, og om rummet er optimalt indrettet.

Vil du være sikker på, at vi har afsat god tid til dig, første gang du kommer i butikken, så book et møde her, og vi får sat vores aftale i kalenderen. Vi glæder os til at byde dig velkommen.

Find Forhandler

 

 

Vejledning & Inspiration

Nysgerrig efter mere?

VESTJYSK ORDENTLIGHED
Brug for hjælp?

Har du brug for hjælp?

Vi sidder klar til at hjælpe dig med information og henvendelser

Chat med os