Vi tilbyder ATTRAKTIVE leveringstider
Læs mere

AUBO production A/S

Vævervej 19-23

DK-7490 Aulum

+45 97 47 35 00

aubo@aubo.dk

Hvad koster det at lave nyt køkken?

Igen og igen får vi henvendelser fra kunder, som gerne vil have svar på: ”hvad koster det at lave nyt køkken”. Det ville være rigtig nemt, hvis vi lige kunne give dem en hurtig pris – udfordringen er dog, at et køkken er individuelt i både mål og materialer, hvorfor det kan differentiere meget, hvad de enkelte må betale, når der står nyt køkken på menuen.

Det individuelle køkken

Et køkken er individuelt på mange måder. Ét er selve køkkenrummet, som varierer i størrelse fra hjem til hjem, og noget andet er indretningen og materialesammensætningen.

Hvis vi starter med køkkenrummet, så har stort set alle hjem forskellige mål i køkkenrummet, hvilket betyder, at hvert køkken skal sammensættes af forskellige elementer, og derefter tilsættes en skræddersyet bordplade.

I dag vælger mange at indrette store køkkener med køkken-ø, som jo passer godt til både de kulinariske udskejelser samt socialt samvær. Sådanne køkkener kræver dog plads, og mindre lejligheder må ofte vinke farvel til drømmen om et stort, fritstående køkken, og i stedet ty til et mindre vinkelkøkken, hvor hver en centimeter udnyttes maksimalt i form af sokkelskuffer og ekstra høje overskabe.

Når du skal købe nyt køkken, skal du træffe masser af valg omkring materialet. Hvilke låger du ønsker, farver i køkkenet, om bordpladen skal være i dyr og eksklusiv corian, eller om du mere er til en billigere løsning i laminat. Alle dine valg ender ud i et unikt køkken, skræddersyet ud fra dine ønsker og behov, og i den helt rette størrelse til dit køkkenrum.

Alene valget af bordpladematerialet kan betyde en verden til prismæssig forskel, hvilket også kan være med til at forklare, hvorfor det er så svært at sætte pris på et køkken, uden først at have snakket om rum, indretning og materialer.

Bestil AUBOs katalog

Hvad koster det at lave (dit) nye køkken?

Hvad der er allermest interessant for dig er, hvad dit nye køkken kommer til at koste. Det er jo i bund og grund lige meget, hvad andres køkkener koster – det interessante for dig er, hvad du skal betale for dit nye drømmekøkken, og her kan vi hjælpe dig med en helt nøjagtig pris.

Hos AUBO tilbyder vi helt gratis og uforpligtende at lave indretningsforslag og tilbud til dig på dit drømmekøkken. På den måde får du en pris på, hvad din køkkendrøm vil koste. Har du i forvejen et budget eller en grænse for, hvor meget køkkenet må koste, så vær åben omkring det. Ligesom med biler kan køkkener nemlig også tilføjes ekstra grader af luksus, og hvis køkkenkonsulenten kender til dit budget, så er det nemmere at bestemme sig for, hvor udgangspunktet skal tages.

Priseksempler på et AUBO køkken

Del betalingen op

I samarbejde med Santander Consumer Bank tilbyder vi dig at betale dit nye køkken med delbetaling med en løbetid på op til 15 år. Delbetaling giver dig luft i budgettet her og nu – og du kan selvfølgelig, til enhver tid, indfri dit lån helt uden meromkostninger.

Læs mere om delbetaling

Spar penge på et udstillingskøkken

Kan du gå lidt på kompromis med nogle af dine ønsker og krav, og vil du samtidig gerne spare mange penge, så er der mulighed for at gøre et prismæssigt kup i AUBOs OUTLET. OUTLETTEN sælger bl.a. udstillingskøkkener for AUBOs forhandlere, som jo kontinuerligt skifter ud i udstillingerne, for at have en konstant opdateret butik.

AUBOs OUTLET

Kig ind hos din lokale køkkenforhandler

AUBO har solgt tusindvis af køkkener, og vi har helt bestemt også et køkken, der passer præcist til dig. Find nærmeste AUBO forhandler her, som står klar med at lave et helt gratis og uforpligtende indretningsforslag til dig præsenteret på flotte 3D tegninger. Du kan også via vores virtual reality værktøj få lov til at tage dig en gåtur i dit nye køkken, hvilket giver en utrolig god og realistisk fornemmelse af, hvordan køkkenet kommer til at se ud.

Vil du være sikker på, at vi har sat tid nok af til dig første gang, du kommer i butikken, så book et møde her, og vi får vores aftale sat i kalenderen. Vi glæder os til at byde dig velkommen.

 

 

Vejledning & Inspiration

Nysgerrig efter mere?

VESTJYSK ORDENTLIGHED
Brug for hjælp?

Har du brug for hjælp?

Vi sidder klar til at hjælpe dig med information og henvendelser

Chat med os