Vi tilbyder ATTRAKTIVE leveringstider
Læs mere

AUBO production A/S

Vævervej 19-23

DK-7490 Aulum

+45 97 47 35 00

aubo@aubo.dk

Hjørneskuffer til køkken

Noget der har givet de fleste sved på panden, er indretning af hjørner, da det ikke altid er lige let at komme rundt i hjørnet på en måde, der også samtidig ser smart ud. Men ligesom der for længst er opfundet hjørnesofaer og hjørneskabe, har AUBO også lanceret hjørneskuffer, som giver dig god mulighed for at udnytte pladsen til fulde.

Hjørneskuffer udnytter hulrum

Ingen ønsker at betale for hulrum, og i et køkken, hvor det kan være svært nok i forvejen at finde plads til både skåle, gryder og det fine porcelæn, virker det også helt tosset ikke at udnytte hver eneste centimeter fremfor at betale for at opbevare luft.

Hjørneskuffen ”Space Corner” fra AUBO udnytter pladsen til fulde, præcis ligesom vores funktionelle sokkelskuffer udnytter hulrum i soklen, så udnytter AUBOs hjørneskuffer hjørnepladsen. Specielt fremstillet til dine hjørneskuffer tilbyder vi endvidere en bestikindsats, som passer perfekt i størrelsen, så du også med hjørneskuffer kan få sorteret dit bestik.

Bestil AUBOs katalog

Andre hjørneløsninger fra AUBO

Om dit køkken er stort eller lille gør ikke den store forskel. Alle ønsker god plads i køkkenet, og da de fleste køkkenindretninger i et eller andet omfang skal omkring et hjørne, er det dejligt at have valgmuligheder, som gør, at man kan udnytte sine køkkenhjørner fuldt ud.

Er du ikke så meget til hjørneskuffer, findes der flere andre løsninger, du kan vælge imellem. AUBO tilbyder f.eks. diagonale underskabe og underhjørneskabe i flere varianter, så de både fås med en hylde og alternativt med karrusel. Hver løsning har sin fordel, og ønsker du en udgave med kun en hylde, så er der faktisk mere plads i denne, samtidig med at den også er billigere end løsningen med karrusel. Løsningen med karrusel er dog langt mere handy end hjørneskabet med kun en hylde, da det kan være rigtig svært at komme til indholdet i dette skab, hvilket ofte resulterer i, at man skal helt ned på alle fire, for at finde skabets bagerste indhold.

Det diagonale hjørneskab findes også i en højskabsløsning, som i populær tale kaldes ”madhjørneskabet”. Der er næsten ingen grænser for, hvad der kan stoppes ind i dette skab – uanset hvor meget man fylder ind, synes der altid at være plads til mere. Mange sidestiller det med et viktualierum, som jo kun de færreste har plads til, hvorfor dette ”madhjørneskab” fungerer som et fremragende alternativ.

Også overskabe findes i hjørneløsninger, så du har stor frihed i indretningen, når du skal omkring hjørnerne.

Et køkken for enhver smag

At indrette køkken er altid en større proces, da der er mange ting, som man som køkkenkøber skal forholde sig til. Det er vigtigt, at ens nye køkken passer til både ens behov, men også at køkkenet rent designmæssigt lever op til de krav, man nu engang har.

Om dit køkkenrum er stort eller lille betyder ikke så meget. Hos AUBO har vi et kæmpe udvalg af køkkenelementer, som alt efter behov og køkkenrummets mål sammensættes på bedst mulig vis, hvorefter en skræddersyet bordplade fuldender hele køkkenet. Vi har altså et køkken, der passer helt præcis til dit køkkenrum, og derudover har vi masser af forskellige farver og materialer, som du kan vælge imellem.

Lad AUBO hjælpe dig med forskellige hjørneløsninger

AUBO startede op i 1985, så vi har masser af køkkenerfaring og viden omkring, hvordan et køkken indrettes bedst og på den mest optimale måde. Helt uforpligtende og uden beregning tilbyder vi dig at lave et indretningsforslag, som du får præsenteret på flotte 3D tegninger. Endvidere kan du ved hjælp af vores VR værktøj få lov at til at tage en virtual gåtur i dit nye køkken. På den måde får du en realistisk oplevelse af, hvordan dit nye køkken kommer til at se ud, allerede inden du har sat det i ordre.

Du kan finde nærmeste AUBO forhandler her. Vil du gerne være sikker på, at vi har afsat god tid til dig, når du kommer i butikken første gang, kan du booke et møde her, så vi får sat vores aftale i kalenderen. Vi ser frem til at byde dig velkommen i butikken.

 

 

 

Vejledning & Inspiration

Nysgerrig efter mere?

VESTJYSK ORDENTLIGHED
Brug for hjælp?

Har du brug for hjælp?

Vi sidder klar til at hjælpe dig med information og henvendelser

Chat med os