Vi tilbyder ATTRAKTIVE leveringstider
Læs mere

AUBO production A/S

Vævervej 19-23

DK-7490 Aulum

+45 97 47 35 00

aubo@aubo.dk

Hjørneskabe til køkken

Der findes ingen grænser, når det kommer til indretning af et nyt køkken. Normalt plejer vi at sammenligne det, at indrette et nyt køkken, med at bygge med Lego, hvor du lige så stille sidder med legoklodserne, og modellerer dig frem til, hvordan køkkenet skal se ud, og hvilke køkkenelementer der skal bruges til at sammensætte det.

AUBO tilbyder et utal af forskellige elementer

Når det kommer til elementer, har AUBO et kæmpe sortiment. Både hvor elementerne er helt forskellige og har vidt forskellige funktioner, og samtidig findes elementerne også i forskellige bredder, dybder og højder. Det svarer, til at din æske med legoklodser er stor, hvilket giver rigtig mange muligheder, når der skal bygges, og samtidig giver det også mulighed for at skabe noget helt unikt og personligt.

Køkkenet skal helt ind i hjørnet

Et hjørne kan være noget af det, som kan drille selv den mest erfarne indretningsarkitekt, da hjørner ofte medfører ikke udnyttede hulrum, hvor der i bund og grund kun opbevares luft. AUBO har dog masser af køkkenelementer, der udnytter hjørnerne på bedste vis, så du ikke skal bruge penge og plads til dårlige hjørneløsninger, som ikke har nogen anden funktion end at skærme af.

AUBO har både underskabe, højskabe og overskabe specielt indrettet til hjørnet. Endda tilbyder vi også hjørneskuffer med specielt designede bestikindsatse, så der er absolut ingen grund til at snyde rundt om hjørnet.

Bestil AUBOs katalog

Hjørneskabe til dit køkken

Hjørneskabe findes i forskellige udformninger og også forskellige prislejer. Eksempelvis kan du hos AUBO købe et diagonalt underhjørneskab med kun 1 hylde. Dette element ligger i den lave ende af prisskalaen, og rummer masser af plads til god opbevaring. Ulempen ved dette element er dog, at du skal helt ned og kravle på alle fire, såfremt du skal have skabets bagerste indhold fundet frem.

Til gengæld behøver du ikke at kravle på alle 4, hvis du køber underhjørneskabe med enten karruseller eller udtræk. Med karrusellen kan du skubbe hele skabets indhold rundt, så du får hurtig adgang til netop det, du er på jagt efter. Et såkaldt LeMans udtræk virker også på den måde, at du trækker hele udtrækket med indhold ud af skabet, hvor du på fornemmeste vis får præsenteret hele skabets indhold, så det er nemt for dig at finde netop det, du leder efter.

Også som højskab tilbyder vi et diagonalt hjørneskab. Mange sidestiller dette element med et viktualierum, i og med at skabet har rigtig meget plads. Så meget plads faktisk, at der kan stå øl- og sodavandskasser i bunden, samtidig med at skabet har 8 hylder, hvor der er frit spil med hensyn til opbevaring.

Vil du gerne udnytte dit køkkenhjørne i højden, men synes, at et højskab bliver for voldsomt, har du også mulighed for at vælge hjørneoverskabe, som på fineste vis udnytter køkkenet helt ind i hjørnet. Ønsker du et lidt lettere design, kan der bruges hylder i stedet for overskabe. Hylder kan også være rigtig dekorative, idet du kan have dine fine pynteting stående fremme til skue, hvilket giver køkkenet en hyggelig og personlig stemning.

Der er altså muligheder nok, når det kommer til fuld udnyttelse af dine køkkenhjørner, så mest af alt er det et spørgsmål om, hvilket design du er mest til.

Vi står klar til at hjælpe og rådgive dig

Når man skal inspireres til et nyt køkken, er det rart lige at se det hele med egne øjne, og lige have muligheden for at røre ved materialet og tjekke om funktionen og kvaliteten nu er helt, som man havde forestillet sig.

Du er altid velkommen til at kigge forbi din lokale AUBO forhandler, som du kan finde her. Vil du være sikker på, at vi har afsat nok tid til dig, når du kommer i butikken, har du mulighed for at booke et møde her.

Vi står klar med gratis og uforpligtende hjælp og rådgivning, hvad enten du er på udkig efter et helt nyt køkken eller blot nogle hjørneløsninger. Vi kan lave et indretningsforslag til dig i 3D, og skal du have helt nyt køkken, kan du via vores virtual reality værktøj tage en virtual gåtur i køkkenet, hvilket giver dig en fantastisk mulighed for at tjekke om både indretningen og materialesammensætningen er, som du ønsker det.

 

 

Vejledning & Inspiration

Nysgerrig efter mere?

VESTJYSK ORDENTLIGHED
Brug for hjælp?

Har du brug for hjælp?

Vi sidder klar til at hjælpe dig med information og henvendelser

Chat med os