Vi tilbyder ATTRAKTIVE leveringstider
Læs mere

AUBO production A/S

Vævervej 19-23

DK-7490 Aulum

+45 97 47 35 00

aubo@aubo.dk

Hjørnekøkken

Ønsker du en god sammenhæng mellem de forskellige arbejdszoner i køkkenet, så er hjørnekøkkenet en god model at indrette efter.

Det traditionelle hjørnekøkken

Det traditionelle hjørnekøkken er langt fra en ny opfindelse. Faktisk har denne indretningsmodel været brugt i årtier tilbage, og bruges stadig med stor glæde i rigtig mange hjem.

Det traditionelle hjørnekøkken udnytter pladsen i rummet optimalt, og samtidig er der i et hjørnekøkken et rigtig godt arbejdsflow mellem de forskellige arbejdszoner. Typisk vil der i et hjørnekøkken også være plads til et spisebord, så man kan nyde godt af køkkenets hyggelige charme i form af et opholdsrum også.

Bestil AUBOs katalog

Optimal udnyttelse af hjørnet

Selv om du ønsker dig et hjørnekøkken, skal du ikke være bange for, at køkkenet skal indeholde uudnyttet hulrum i hjørnet. AUBO tilbyder masser af hjørneskabselementer, så du kan udnytte al pladsen i dit køkken til fulde – og det endda med smarte løsninger, hvor du ikke skal ned og kravle rundt på gulvet, for at finde tingene bagerst i hjørnet.

AUBO tilbyder hjørnekøkkener i mange variationer

Hos AUBO Køkken & Bad tilbyder vi mange hjørnekøkkener. Hvad enten du har tabt dit hjerte til den lyse minimalistiske stil, det rustikke landkøkken eller noget lige midt imellem, så har AUBO et hjørnekøkken til dig, som vil passe perfekt til både dine ønsker og stil.

Få et gratis & uforpligtende tilbud

Vi vil så gerne have besøg af dig i butikken.
Her kan vi vise dig de forskellige modeller indenfor hjørnekøkkener, og vi kan tage en uforpligtende snak om dine ønsker og behov.

Som en gratis service tilbyder AUBOs forhandlere at lave opmåling, og derefter udarbejde 3D tegninger samt tilbud. Du kan også få en fremvisning i virtual reality. Denne gratis service er helt uforpligtende.

Find Forhandler

 

 

Vejledning & Inspiration

Nysgerrig efter mere?

VESTJYSK ORDENTLIGHED
Brug for hjælp?

Har du brug for hjælp?

Vi sidder klar til at hjælpe dig med information og henvendelser

Chat med os