Vi tilbyder ATTRAKTIVE leveringstider
Læs mere

AUBO production A/S

Vævervej 19-23

DK-7490 Aulum

+45 97 47 35 00

aubo@aubo.dk

OMTANKE

 

#1

Strøm
Vi deler sol og vind og vand lige

Hos AUBO har vi energibesparende LED-belysning i samtlige kontorer og fabrikshaller. Desuden bruger vi udelukkende strøm fra sol-, vind- og vandenergi for at reducere vores CO2-udslip.

 

#2

Genbrug
Nyt liv til brugte papkasser

Når vi pakker greb og andre smådele til et nyt køkken, gør vi det i genbrugskasser. Typisk er der tale om papkasser, som vi selv har modtaget varer i fra vores leverandører.

 

#3

Emballage
Vi har det ret stramt med omére

Emballage er dyrt for AUBO og besværligt for montøren at kildesortere og bortskaffe efter endt montage. Derfor er det en stor fordel, at vi leverer alle vores køkkener som samlede skabe på paller — og direkte fra fabrikken til forbrugerens adresse med lastbil. Det betyder nemlig, at vi kan minimere vores emballageforbrug til glæde for både os, montøren og miljøet.

 

#4

Genbrug
Hjemmelavede fragtpaller af transportplader

Når vi modtager skabsdele, afdækninger og fronter fra vores leverandører, er de beskyttet med mellemplader af træ. Tidligere kørte vi mdf-plader til forbrænding, og spånplader til genanvendelse på et spånpladeværk, men nu skærer vi dem i stedet op og laver vores egne fragtpaller. Det giver meget mere mening – og meget mindre spild.

Når AUBO-pallen er tømt på slutdestinationen, kan den naturligvis bruges som palle til ny transport. Alternativt kan den skilles ad og sendes til genbrug.

 

#5

Affald
Hver ting til sin beholder

Vi sorterer selvfølgelig vores overskydende stål, aluminium, glas, plast, pap og fyrretræ i produktionen, så mest muligt kan omdannes til nye produkter. Vi er desuden godt i gang med at udfase brugen af hvid skumplast (styropor) til indpakning og i stedet beskytte vores bordplader med pap. Det er langt bedre for miljøet.

 

#6

Transport
Alt på én lastbil

Et AUBO-køkken transporteres som én samlet leverance – direkte fra fabrikken i Aulum til kundens adresse. Vi samler med andre ord både køkkenelementer, bordplader, hvidevarer, vaske, armaturer, belysning etc. på vores lager, inden vi pakker det hele omhyggeligt og transporterer det. På den måde sparer vi miljøet for en masse kilometer. Og kunden for en masse besvær.

 

#7

Partikler
Vores lastbiler forurener mindre

Som beskrevet ovenfor, pakker vi hver eneste lastbil omhyggeligt, inden vi transporterer det komplette køkken direkte til forbrugerens adresse. Til transporten benytter vi udelukkende moderne lastbiler, der opfylder Euronorm 6 — og som derfor har begrænset udslip af partikler.

 

#8

Norsk snusfornuft
Køkkener ud, fisk retur

Nordmændene køber rigtig mange AUBO-køkkener. Nu strækker Norge sig imidlertid over mere end 2.000 kilometer fra nord til syd. Så for at undgå at udlede en masse CO2 til ingen verdens nytte, leverer vi alle vores køkkener til det nordlige Norge i særlige kølebiler — så de kan transportere frosne fisk den anden vej, frem for at køre retur uden varer.

 

Få mere GRØN STATUS

 

Vejledning & Inspiration

Nysgerrig efter mere?

VESTJYSK ORDENTLIGHED
Brug for hjælp?

Har du brug for hjælp?

Vi sidder klar til at hjælpe dig med information og henvendelser

Chat med os