Vi tilbyder ATTRAKTIVE leveringstider
Læs mere

AUBO production A/S

Vævervej 19-23

DK-7490 Aulum

+45 97 47 35 00

aubo@aubo.dk

OMSORG

 

#1

Ligestilling
Vi ansætter hverken på køn eller fysisk styrke

Produktionen hos AUBO er indrettet uden tunge løft og andre fysisk krævende opgaver. Kvinder og mænd har derfor præcis de samme forudsætninger for at søge job på fabrikken (ligesom de selvfølgelig har det i vores administration).

 

#2

Integration
Vi ansætter ikke nationaliteter, vi ansætter mennesker

Hudfarve, religion og kulturel baggrund spiller ingen rolle hos AUBO. Vores lidt over 100 medarbejdere omfatter derfor skønne kolleger fra f.eks. Tyskland, Ukraine, Eritrea og Filippinerne.

 

#3

Rummelighed
Vi kigger ikke på dåbsattester, kun på kvalifikationer

Hos AUBO har vi en lang tradition for at fastholde vores medarbejdere, lige så længe de har fysikken og lysten til at blive her. Også når alderen gør det nødvendigt at skære ned på timetallet. Lige nu har vi f.eks. fire seniorer på nedsat timetal.

 

#4

Fleksjob
Vi måler ikke en medarbejders værdi på timetallet

Lige siden fleksjob-ordningen blev indført, har AUBO givet plads og hensyn til fleksjobbere i produktionen. Dels fordi vi synes, det er vores samfundsmæssige pligt som virksomhed. Men i høj grad også fordi det giver rigtig god mening for AUBO at være med til at bygge medarbejdere op til at blive en uvurderlig ressource, blot på reduceret timetal. I øjeblikket har vi ni kolleger i fleksjob. Det svarer til 8,5% af alle medarbejdere hos AUBO.

 

#5

VUA
Stor fleksibilitet til glæde for alle

VUA står for Varierende Ugentlig Arbejdstid og er en kollektiv aftale, der betyder, at vi arbejder med en såkaldt ”tidsbank”. Når vi i perioder med travlhed arbejder mere end 37 timer pr. uge, udbetaler vi stadig løn for 37 timer og sætter til gengæld de ekstra timer ind i tidsbanken. I perioder, hvor vi på grund af lavere aktivitet arbejder mindre end 37 timer pr. uge, hæver vi de manglende timer fra tidsbanken og udbetaler derfor stadig løn for 37 timer pr. uge. På den måde fastholder AUBO en fast medarbejderstyrke hen over et kalenderår og bevarer dermed de lange relationer med medarbejderne, selvom aktiviteten er meget forskellig fra måned til måned.

 

Læs mere om AUBO & CSR her

 

#6

Omsorg
For andre

Hos AUBO udviser vi ikke bare omsorg i forhold til virksomhedens medarbejdere, men også til det lokalmiljø, som vi er en del af. Her støtter vi økonomisk op om lokale foreninger, sportsklubber og aktiviteter. Og så støtter vi økonomisk en række godgørende foreninger og formål, herunder Muskelsvindfonden, Børnecancerfonden, Kræftens Bekæmpelse, Rett Syndrom, Parasport Danmark, Danske Hospitalsklovne, Landsforeningen for Cerebral Parese, Psoriasisforeningen, Dansk Handicap Forbund og Dansk Blindesamfund.

 

#7

Lærepladser
Hver eneste læreplads er en investering i fremtiden

Vi har til enhver tid flere lærlinge og elever, end normen foreskriver. Lige nu har vi to maskinsnedkerlærlinge i produktionen og tre elever i administrationen (økonomi, salg og teknik).

 

Få mere GRØN STATUS

Vejledning & Inspiration

Nysgerrig efter mere?

VESTJYSK ORDENTLIGHED
Brug for hjælp?

Har du brug for hjælp?

Vi sidder klar til at hjælpe dig med information og henvendelser

Chat med os