Vi tilbyder ATTRAKTIVE leveringstider
Læs mere

AUBO production A/S

Vævervej 19-23

DK-7490 Aulum

+45 97 47 35 00

aubo@aubo.dk

OMHU

 

#1

Breeam-dokumenteret
Mærkeligt navn med god mening

Rundt regnet 95 procent af AUBOs sortiment er dokumenteret efter verdens længst eksisterende metode til at vurdere, klassificere og certificere bygningers bæredygtighed. Mærkningsordningen hedder BREEAM® og bliver i dag brugt i mere end 50 lande over hele verden.

AUBOs BREEAM®-dokumenterede produkter er testet for afgasning af en lang række kræftfremkaldende eller på anden vis sundhedsskadelige stoffer. Det giver vores forbrugere tryghed for, at deres nye køkken ikke bidrager til et dårligt eller usundt indeklima.

 

#2

Holdbarhed
Længe leve klodens ressourcer

Teknisk set er dit nye AUBO-køkken designet til at kunne holde i op til 30 år. Køkkener er imidlertid en del af interiør-moden. Ud fra det perspektiv, er vi derfor bevidste om, at vores køkkener ofte udskiftes, før de reelt er slidt ned. Dit brugte køkken kan ved udskiftning sagtens sælges og genanvendes som køkken i et nyt hjem.

 

#3

Cirkulært
95% af køkkenet kan anvendes

Cirka 95% af materialerne i et AUBO-køkken kan omdannes til nye produkter (f.eks. spånplader), når det engang kasseres. Det præcise tal afhænger af den valgte bordplade.

 

#4

Lim
Der er ingen grund til at holde vejret

Vores produkter bliver testet på godkendte laboratorier. Vi har derfor BREEAM®-testrapporter som dokumentation for, at vi overholder EU-normerne for formaldehyd.

 

Få mere GRØN STATUS

Vejledning & Inspiration

Nysgerrig efter mere?

VESTJYSK ORDENTLIGHED
Brug for hjælp?

Har du brug for hjælp?

Vi sidder klar til at hjælpe dig med information og henvendelser

Chat med os