SPAR dagens temperatur på hele dit nye køkken
Hvid Perle
Grå Cashmere
22 - Sort
Unik Hvid
22 - Hvid
Hvid Syncron
Gladstone Eg
Yellowstone Eg
Sølv Spejl
Bianco Højglans
Alu
Hvid
Sort
Rød
Satineret
Modellen fåes i 15 farver
Hvid/Yellowstone Eg walk-in skydedørsgarderobe

Rummelig walk-in garderobe - giver et fantastisk overblik

En fantastisk flot walk-in skydedørsgarderobe udført i Hvid Perle og Yellowstone Eg. Tænk at kunne gå rundt inde i sin egen garderobe, og have det fulde overblik over tøj, overtøj, sko og tilbehør.

Med AUBOs skydedøre har du et væld af muligheder. Samtidig har du mulighed for at skabe en fuldstændig ensartet linje i hele huset med identiske låger i både køkken, bad, bryggers og garderobe.

AUBOs skydedøre er skræddersyede. De produceres efter ordre, hvilket betyder, at de fremstilles præcist, som du ønsker det. Så spring ud som designer i samarbejde med din lokale AUBO forhandler.

Prisen på AUBOs skydedøre er blandt markedets skarpeste – få syn for sagen hos din nærmeste forhandler.

 

Husk at billedet selvfølgelig kun er ment som inspiration, og at alle materialer i princippet kan mikses på kryds og tværs, og opstillinger ændres efter netop dine ønsker og behov.

 

Denne skydedørsgarderobe fås i 15 forskellige farver

Vi har udvalgt disse farver og materialer til dig i vores skydedørssortiment. De forskellige farver og materialer spænder vidt, så der er lidt for enhver smag, og samtidig er det muligt at mikse farverne, så du opnår et helt unikt look.

Se materialer og tilbehør

Vi har i vores produktudvikling stor fokus på kvalitet, innovation og konkurrencedygtige priser - ud fra et mål om, at alle skal have råd til et AUBO køkken.

- Jens Bertelsen, AUBOs grundlægger og ejer

Nysgerrig efter mere?

Kontakt AUBO

Har du brug for hjælp, information eller ønsker du at kontakte os? Så send os en meddelelse og vi vender hurtigst muligt tilbage. Bemærk, at du i uge 30 og 31 skal henvende dig direkte til din lokale forhandler pga. sommerferie.

AUBO yder op til 25 års garanti
AUBO er medlem af Køkken Garantiforeningen
AUBO er tildelt Bisnodes kreditværdighed
En stor del af AUBOs sortiment er Breeam dokumenteret
Brug for hjælp?

Har du brug for hjælp?

Vi sidder klar til at hjælpe dig med information og henvendelser

Chat med os