Del betalingen op med finansiering fra Santander Consumer Bank - lige nu GRATIS oprettelsesgebyr
Læs mere

AUBO production A/S

Vævervej 19-23

DK-7490 Aulum

+45 97 47 35 00

aubo@aubo.dk

Velkommen hos

AUBO Køkken & Bad i Kolding

Find dit perfekte køkken i Kolding

Lad blot drømmene om et nyt køkken flyde frit. Hos AUBO Køkken i Kolding finder du et væld af stilarter, farver og materialer, som kan matche netop dine behov og ønsker. Er du til rene, hvide overflader, klare linjer og et minimalistisk køkkendesign? Eller vil du skabe et dynamisk og farverigt køkken med masser af personlighed? Måske er funktionalitet og nem rengøring vigtigere for dig i en travl hverdag med småbørn? Uanset hvilke behov du og din familie har og uanset hvilket design, du drømmer om til dit hjem, så har AUBO Køkken i Kolding det perfekte køkken til dig.

Vi ved, at det helt rigtige køkken ikke kommer som one-size-fits-all, og ikke to køkkendrømme er ens. Derfor kan du også være sikker på, at når du besøger Aubo Køkken & Bad i Kolding, så tager vi udgangspunkt i netop dit hjem og finder en løsning, der opfylder alt hvad dit perfekte køkken skal opfylde. Når du træder ind i butikken på Albuen 5C, står Henning og hans erfarne personale klar til at inspirere og rådgive dig igennem hele processen. Vores udstillingskøkkener skifter løbende, så du altid kan finde tidens tendenser og den nyeste inspiration til alt fra design og funktionalitet til farve- og materialesammensætning.

Book en gratis opmåling Book et møde
i butikken

Du finder os her

Albuen 5C, st.tv.

DK-6000, Kolding

Åbningstider

Mandag - Torsdag

09.00 - 16.00

Fredag

09.00 - 15.00

Første lørdag i måneden

10.00 - 12.00

Eller efter aftale

Vores medarbejdere

Henning Brodersen

Indehaver

Anna Mai Horn Cave

Salgskonsulent

Video

Kig indenfor hos AUBO i Kolding

Gratis Service

Vi tilbyder en række services uden beregning så du kan få den bedste løsning muligt.

Så hos os er der ikke langt fra tanke til handling, det er bare at tage kontakt.

01

Gratis opmåling (eller kontrolopmåling af dine egne mål)

02

Udarbejdning af 3D farvetegninger/fremvisning i virtual reality

03

Kreativt indretningsforslag

04

Konkurrencedygtige priser

AUBO vil være din go-to køkkenforhandler i Kolding

Et nyt køkken er ikke en investering, man tager let på. Der ligger mange tanker, store spørgsmål og overvejelser bag, og det er sjældent blot et greb i lommen. Samtidig er det vigtigt, at du får netop det køkken, der passer til din hverdag. Det er i køkkenet dagen for alvor starter. Hvor kaffeduften breder sig, mens man får øjne over morgenens nyheder. Hvor der skal være plads til alt fra hverdagens trummerum med havregrynsskåle og børnenes madpakker til langsomme søndage med pandekager og hyggesnak. Køkkenet er ikke blot endnu et rum i huset – det er et af de vigtigste rum i en velfungerende hverdag.

Samtidig er køkkenet også ofte et af de første rum gæster møder i dit hjem, og det er vigtigt, at du føler, dit køkken repræsenterer din stil og personlighed og indbyder til hyggelige stunder med familie og venner.

Derfor er det også altafgørende, at du kan få svar på alle de spørgsmål, du måtte have fra erfarne og ærlige køkkeneksperter. Og hvis du vælger AUBO som din køkkenforhandler i Kolding, så er det netop det, du kan regne med.

Uanset om du blot er begyndt at drømme i det små, eller du allerede har designet det perfekte køkken i dine tanker, så står AUBO Køkken i Kolding klar til at hjælpe med inspiration, råd og vejledning. Vi stræber efter at være dit førstevalg af køkkenfirma i Kolding, og vi går gerne den ekstra mil for at sikre, at du får opfyldt dine køkkendrømme uden at sprænge budgettet.

Vi tilbyder uforpligtende og gratis opmåling, samt inspirerende 3D tegninger eller virtual reality, så du kan se dit nye køkken udfolde sig, næsten som stod du allerede i det.

Book et uforpligtende møde med os via formularen nedenfor og start dit køkkeneventyr.

Book en gratis opmåling Book et møde
i butikken

Book en gratis opmåling

Udfyld blot dine oplysninger og ønsker til tidspunktet herunder. På grund af travlhed kan vi ikke garantere, at vi kan imødekomme præcis det ønskede tidspunkt, men du vil efterfølgende blive kontaktet af en køkkenkonsulent for endelig aftale.

Ønsker du at booke en opmåling inden for de nærmeste to arbejdsdage - kontakt da din lokale forhandler direkte pr. telefon.

  Når du udfylder formularen, accepterer du at blive kontaktet af os. Læs vores betingelser her

  Book et møde
  i butikken

  Udfyld blot dine oplysninger og ønsker til mødetidspunkt herunder. På grund af travlhed kan vi ikke garantere, at vi kan imødekomme præcis det ønskede mødetidspunkt, men du vil efterfølgende blive kontaktet af en køkkenkonsulent for endelig aftale.

  Ønsker du at booke et møde inden for de nærmeste to arbejdsdage - kontakt da din lokale forhandler direkte pr. telefon.

   Vedhæft evt. billeder/tegninger/mål

   Når du udfylder formularen, accepterer du at blive kontaktet af os. Læs vores betingelser her

   Det er kompleks at købe nyt køkken. Med Plan A har vi gjort det lettere at få din køkkendrøm til at gå i opfyldelse igennem fire steps.

   Bliv klogere
   Køkkener for enhver smag

   Vi har et køkken, der passer lige til dig

   Er du endnu ikke helt afklaret med dine køkkendrømme, kan du starte med at hente gode idéer og nyttig inspiration på vores køkkenside. Se mere

   Find dit køkken
   Vores køkkener er værd at dele

   Køkken- og badkendere på Instagram

   Brug for hjælp?

   Har du brug for hjælp?

   Vi sidder klar til at hjælpe dig med information og henvendelser

   Chat med os