Vi tilbyder ATTRAKTIVE leveringstider
Læs mere

AUBO production A/S

Vævervej 19-23

DK-7490 Aulum

+45 97 47 35 00

aubo@aubo.dk

Farver på færde

Farver på færde

FARVER ER DET NYE SORT

Der er sat kulør på alle fronter, når der i øjeblikket bliver indrettet køkkener og bad i de danske hjem. I en årrække har hvid været det fremherskende farvevalg i cirka 80% af alle solgte køkkener på det danske marked. Men enhver trend kalder på en modtrend. Så farver er det nye sort, når du skal vælge køkken og bad.

Og der er er mange farver på færde i AUBOs forskellige køkkenserier. Er du til de varme farvetoner, finder du nuancer fra sand til en helt mørk og eksklusiv brun. Du kan også gå på opdagelse i øvrige mørke nuancer, for eksempel en mørk royal blå eller en dyb, eksklusiv rød. Og så kommer vi ikke uden om, at grøn pt. er den mest populære farve, når det kommer til farverig køkkenindretning. Vi byder på forskellige nuancer af grøn – fra den støvede grønne til to forskellige klassiske mørke grønne nuancer. Alle farvetoner, som er svære at holde øjne og fingre fra.

Gå på opdagelse i de mange farver her på websitet – eller endnu bedre; oplev farverne helt virkelighedstro hos din nærmeste AUBO-forhandler.

Husk at billederne selvfølgelig kun er ment som inspiration, og at alle materialer i princippet kan mikses på kryds og tværs, og opstillinger ændres efter netop dine ønsker og behov.

 

Priseksempler på farverige køkkener Find forhandler
Trend

/ Trend Farveunivers

Følgende køkkenserier kan males i de moderigtige Trend farver: Modena, Nordic, Siena, Skagerak, Toscana, Venezia og Stone Oak.

Trend fås i 14 forskellige farver

Den viste BASIC farve er lågens standard. Du kan, mod et tillæg, opnå et mere modigt udtryk ved at vælge en af de øvrige 14 trendfarver i stedet for standardfarven. Samtidig kan du tilføre præcis det touch af modernisme, du ønsker, ved at tænke alternativt i valget af bordplade og greb.

Sense

/ Sense Farveunivers

Sense fronten består af 16 mm MDF plade, som er UV malet. UV malede melaminbelagte fronter har en glat slidstærk overflade, som er farvestabil og som desuden er modstandsdygtig overfor fingeraftryk.

Sense fås i 7 forskellige farver

Du kan opnå et moderne og farverigt køkken- eller badudtryk ved at vælge en af vores 7 flotte Sense farver.

Fenix

/ Fenix Farveunivers

Fenix fronten er beklædt med Fenix højtrykslaminat, som har en super mat og ekstra stærk overflade. Det gør Fenix lågen til en bestseller hos børnefamilier, hvor hverken fedtede fingre eller faretruende genstande som gafler, mønter og varme kan true den supermatte overflade.

Fenix fås i 7 forskellige farver

Du kan opnå et moderne og farverigt køkken- eller badudtryk ved at vælge en af vores 7 flotte Fenix farver.

Napoli

/ Napoli Farveunivers

Napolifronten består af en 17 mm spånplade med en forside i 0,8 mm højtrykslaminat. Laminat er meget slidstærkt og kræver ikke den helt store vedligeholdelse.

Napoli fås i 13 forskellige farver

Napoli fås i ikke færre end 13 flotte laminatfarver, der favner hele skalaen fra det frække og frembusende til de mere afdæmpede nuancer. Endvidere kan du vælge en elegant højglansfarve.

Farver på færde

FARVER PÅ FÆRDE

Går du også lidt ekstra op i køkkener?

Design dit eget drømmekøkken
Inspiration

Design dit eget drømmekøkken

Med AUBOs virtuelle køkkendesigner kan du slippe kreativiteten løs og prøve dig frem med alle de kombinationer, du har lyst til. Det er nemt at gå til – og du behøver kun et enkelt klik for at se, hvordan dit nye AUBO-køkken vil tage sig ud med forskellige materialer, fronter, frisider, farver, bordplader, sokler og greb.

Køkkendesigneren er først og fremmest tænkt som inspiration, og som en hjælp til at skabe dit helt personlige køkken. Vil du gerne se og føle de forskellige materialer, foreslår vi, at du besøger din lokale forhandler.

Design dit nye køkken

Med de mange timer, jeg tilbringer i et køkken, var det helt afgørende, at jeg både i vores private køkken og i bageskolen kunne få tilpasset tingene efter mine og Johannes idéer og behov.

Læs mere

- Jesper, AUBO kunde

Vejledning & Inspiration

Nysgerrig efter mere?

VESTJYSK ORDENTLIGHED
Brug for hjælp?

Har du brug for hjælp?

Vi sidder klar til at hjælpe dig med information og henvendelser

Chat med os