Vi tilbyder ATTRAKTIVE leveringstider
Læs mere

AUBO production A/S

Vævervej 19-23

DK-7490 Aulum

+45 97 47 35 00

aubo@aubo.dk

Egetræskøkken

I dag, hvor der ellers findes uanede muligheder, når det kommer til farvevalg i køkkenet, er de fleste faktisk ret konservative, og holder godt fast ved den hvide farve, som er det sikre valg, da hvid aldrig rigtig går af mode, og ej heller bliver man lige træt af den hvide farve.

Hvordan får jeg et varmere look i mit køkken?

Det er dog ikke alle, der fluks forelsker sig i det kridt hvide køkken, som har en tendens til at virke koldt og minimalistisk, og dermed også en smule upersonligt. Mange ønsker mere varme i indretningen, og her kommer en gammel klassiker i form af egetræskøkkenet til sin ret. Egetræskøkkenet er nemlig langt fra koldt og upersonligt, snarere tværtimod. De flotte strukturer i åretegningerne samt den varme glød kan være en gave til ethvert hjem, og skaber en flot nordisk stil, hvor det nærmest føles som om, at naturen er flyttet indenfor.

Har AUBO køkkenmodeller i egetræ?

Helt fra gammel tid har AUBO haft egetræsmodeller i sortimentet. Modellerne har selvfølgelig ændret sig over tid, alt efter hvordan trenden har været, da der kan være stor forskel på, om det er på mode med romantiske udskæringer, eller om årestrukturen skal være vandret i stedet for lodret. Efterspørgslen efter det flotte egetræ har igennem årene været varierende, men stadig har vi kunder, der sværger til det flotte trælook.

Oak Line: Oak Line sortimentet har AUBO valgt at tilbyde til de mere kræsne køkkenkunder. Designet er dansk-italiensk, og består kort og godt af lister med en kerne af formstabilt asketræ med en egefinering øverst. Fineringen fås i flere farvevariationer. Oak Line er formidabel til at mixe med øvrige AUBO låger, f.eks. hvide låger eller malede låger, hvor du i den grad kan skrue op for det personlige design.

Stone Oak: Gladstone Eg og Yellowstone Eg er begge lavet i en synkron mikrolaminat med en utrolig naturtro træstruktur og prægning. Lågerne har en fantastisk slidstyrke, og hvis du ikke lige ved det, kan du absolut heller ikke se, at lågerne ikke er i ægte egetræ, men er i et billigere og mere robust alternativ.

Napoli Basic Eg: En klassiker igennem mange år er vores Napoli Basic Eg. Helt enkel i form af en hvid overflade med kanter i massiv, hvidtonet eg. Faktisk kaster diverse arkitekter ofte deres kærlighed på netop denne model, da den repræsenterer det bedste af 2 verdener; det minimalistiske hvide kombineret med kanter i ægte træ. Den hvide overflade, der er lavet i højtrykslaminat, er utrolig robust og noget af det stærkeste og mest solide, man kan bruge i køkkenet.

Mix af køkkenlåger

Der er mange modeller at vælge imellem, når der skal vælges låger til køkkenet. Er du glad for egetræets charmerende farvespil, men er bange for, at et helt egetræskøkken bliver for voldsomt, så er det helt legalt at mikse modellerne, så du evt. har et hvidt køkken, hvor bare skuffesektionerne laves i Oak Line. Jo mere kreativ du kan tænke i din køkkenindretning og valg af farver, jo mere personligt bliver dit køkken, som så også vil fremstå unikt og gennemtænkt ned til mindste detalje.

Bestil AUBOs katalog

Vi står klar til at hjælpe dig

Hos AUBO lever vi af at levere flotte køkkenløsninger, og vi har rigtig mange års erfaring i at lytte til kundernes ønsker, så de forskellige løsninger passer både til den enkelte kundes køkkenrum samt til den enkelte kundes ønsker.

Er du på udkig efter et nyt og flot egetræskøkken, så kig endelig ind til os, så du kan se de forskellige modeller og mærke kvaliteten. Vi står klar med gode råd og vejledning, og laver gerne et uforpligtende indretningsforslag, som du kan få med hjem og kigge på. Som en ekstra service tilbyder vi dig også at tage en virtual gåtur i dit nye køkken via vores virtual reality værktøj. Dette værktøj er eminent til at tjekke, om alt nu er som ønsket, og om farverne er sat rigtig sammen, og indretningen funktionel i dagligdagen, hvor alt har en tendens til at gå lidt stærkt.

Vil du gerne være sikker på, at vi har afsat god til dig og dine idéer, når du kommer, så kan du booke et møde her, så vi kan få sat aftalen i kalenderen.

Vi glæder os til at byde dig velkommen.

 

 

Vejledning & Inspiration

Nysgerrig efter mere?

VESTJYSK ORDENTLIGHED
Brug for hjælp?

Har du brug for hjælp?

Vi sidder klar til at hjælpe dig med information og henvendelser

Chat med os