Vi tilbyder ATTRAKTIVE leveringstider
Læs mere

AUBO production A/S

Vævervej 19-23

DK-7490 Aulum

+45 97 47 35 00

aubo@aubo.dk

Drømmekøkken

Et køkken er en tungere investering, hvorfor det også kun er få gange i livet, man får chancen for at købe et helt nyt køkken. Det betyder typisk, at man har store forventninger til det nye køkken, da man i mange år har sparet køkkendrømme op.

Hvad drømmer du om?

Selv om det måske er din debut indenfor køkkenkøb, så er du jo heldigvis ikke helt grøn. Via det/de køkkener du har levet med indtil nu, har du jo fået en masse erfaringer med, hvad du godt kan lide, og hvad du absolut ikke kan lide, når det kommer til køkkenindretning og køkkendesign. Og det er klart, at der skal tages hensyn til de erfaringer, du har gjort dig, for nu hvor du har muligheden for at bestemme hele køkkenets opbygning fra sokkel til topskab, så skal det gøres ordentligt, så det står mål med alle dine køkkendrømme.

Samtidig er det en god idé, når du begynder at tænke i nyt køkken, at søge så meget inspiration som mulig. Internettet er ved at eksplodere af nyttig viden omkring køkkenindretning, og du kan finde en masse visuelt inspiration, som kan hjælpe dig med at konkretisere præcis, hvordan dit nye drømmekøkken skal se ud.

I denne fase, hvor du søger inspiration, er det en god ide at få sat en beløbsramme på, hvad dit drømmekøkken må koste. Det nytter jo ikke noget at drømme om dyre corian bordplader og massive træ låger, hvis dit budget ender i den lave ende af skalaen. Ikke sagt, at der ikke findes et drømmekøkken, der kan matche det lavere budget, der er bare ikke nogen grund til at starte i den dyre ende, hvis budgettet ikke er derefter.

 

 

Hvilket køkken matcher dit køkkenrum?

Når du skal konkretisere dine køkkendrømme, skal dit køkkenrum selvfølgelig også være en del af regnestykket. Mange får i dag lavet rigtig store køkken-alrum, helt i stil med tiden trends med køkken-øer og store højskabsvægge. Hele samværs-revolutionen har i den grad haft sit indtog i de danske hjem, så helt naturligt er det ofte denne type køkkenindretning, som folk efterspørger. Det kræver dog sit rum, at have plads til denne type køkkenindretning, så plads kan ofte være den forhindring, der afliver drømmen. Her kan der dog ses på muligheder for at udvide køkkenrummet – måske kan en væg flyttes, eller 2 rum slås sammen.

Uanset hvad, så finder vi et drømmekøkken til dig, der tager udgangspunkt i netop det rum, som du har. Der kan laves mange smarte finesser i indretningen, der gør selv et mindre køkken unikt og charmerende, så selv om du ikke har plads til den helt store samtaleløsning, så er kampen om drømmekøkkenet langt fra tabt på gulvet.

Køkkenets mange stilarter

Der findes utrolig mange stilarter, når det handler om stilen i dit nye køkken. Hos AUBO tilbyder vi alt fra det rustikke landkøkken til det minimalistiske, hvide køkken i skandinavisk design. Hos os er der plads til alle, uanset om der ønskes en stor eller en lille løsning. Vi står klar til at hjælpe dig med en unik og personlig køkkenløsning.

Bestil AUBOs katalog

Lad AUBO hjælpe dig med dit nye drømmekøkken

Der er mange ting, der skal holdes styr på, og findes ud af, når kampen om det nye drømmekøkken fløjtes i gang. Hos AUBO står vi klar til at hjælpe dig lige fra den første inspiration søges, og til den sidste skrue er sat i. Det er bare at kigge ind til nærmeste forhandler, som du kan finde her. Vi står klar til at hjælpe og rådgive dig.

Vi laver gerne helt uforpligtende og gratis et indretningsforslag til dig præsenteret på flotte 3D tegninger. Som noget nyt, kan du også få lov til at prøve vores virtual reality værktøj, på den måde, at du simpelthen tager en virtual gåtur i dit nye drømmekøkken. Denne funktion giver dig et utrolig realistisk billede af dit nye køkken, og du kan hurtigt se, om indretning og farvevalg matcher dine drømme.

Vil du være sikker på, at vi har afsat god tid til dig, når du kommer i butikken første gang, så book et møde her, og vi får sat vores aftale i kalenderen. Vi glæder os til at kunne byde dig velkommen.

 

 

Vejledning & Inspiration

Nysgerrig efter mere?

VESTJYSK ORDENTLIGHED
Brug for hjælp?

Har du brug for hjælp?

Vi sidder klar til at hjælpe dig med information og henvendelser

Chat med os