SPAR dagens temperatur på hele dit nye køkken
Hjemme hos

Therese & Carl Erik fra Nærbø, Norge

I Nærbø tæt på Stavanger bor Therese Tjelta, hendes mand Carl Erik og døtrene Tilla på fem og Caroline på ni. Èn af mange familier, der indenfor de seneste år er faldet for et AUBO køkken. ”Vi er især glade for de brede, dybe skuffer,” siger Therese Tjelta, som er uddannet frisør og meget optaget af stil. Carl Erik er uddannet kok, og er meget optaget af praktiske løsninger. Det perfekte match til opfyldelse af køkkendrømme.

De er da også stolte af resultatet. ”Køkkenet er vores helt eget design, og vi har tænkt en masse praktiske løsninger ind,” siger Therese Tjelta. Tapetet på bagvæggen har hun fået fremstillet specielt hos fotograf Tom Haga i Stavanger. For at give køkkenet personlighed og fremhæve de flotte elementer. ”Køkkenet bliver mere levende med det tapet, og vi havde lyst til at bryde med alt det hvide,” siger hun.

Lågerne er i Venezia Mat Line. De er her et skoleeksempel på den effekt, der kan opnås ved at forene stilrene hvide elementer med meget personligt tilbehør. Ingen andre i verden har et køkken som Therese og Carl Erik. Her kommer deres helt eget mix af rå maskulinitet og feminin skønhed til sin ret uden at give køb på køkkenets trygge ro og æstetik.

Vi fandt frem til Therese og Carl Erik, fordi de var så begejstrede for deres nye AUBO køkken, at de havde lagt billeder af det på Intragram med følgende hashtags: #nytkøkken #AUBO #fornøjet. Sådan noget luner i en gammel familievirksomhed, der lever og ånder for at opfylde store køkkendrømme.

 

Kan du lide den rå bagvæg – så tjek dette link til Tapetforum, som tilbyder mange lignende fototapeter.

    Låger
  • Venezia Mat Line
  • Bordplade
  • 13 mm kompaktlaminat i hvid fra Horn Bordplader
  • Vask
  • Dalago i farve antrazit fra Blanco

Nysgerrig efter mere?

Kontakt AUBO

Har du brug for hjælp, information eller ønsker du at kontakte os? Så send os en meddelelse og vi vender hurtigst muligt tilbage.

AUBO yder op til 25 års garanti
AUBO er medlem af Køkken Garantiforeningen
AUBO er tildelt Bisnodes kreditværdighed
En stor del af AUBOs sortiment er Breeam dokumenteret
Brug for hjælp?

Har du brug for hjælp?

Vi sidder klar til at hjælpe dig med information og henvendelser

Chat med os