Corona opdatering: AUBO Køkken & Bad holder butikkerne åbne – og leverer stadig varer ud til aftalt tid
Hjemme hos

Petter & Harald fra Bogafjell, Norge

Det er ikke første gang, at Petter og Harald Thime fra Bogafjell i Sandnes kommune indretter sig et nyt AUBO køkken. Eller anden. Eller tredje. Faktisk er det fjerde gang, de to indretter en specialdesignet, vestjysk indbo-løsning, og finder plads til deres tre festservicer plus hverdagsservice. Et sort køkken har de også prøvet før. ”Den sorte farve og minimalistiske stil passer bare så fint til vores nye hus i funkis-stil med sorte vinduer og et kæmpe køkken på 40 kvadratmeter,” som Petter Thime siger. ”Vi valgte bevidst et enkelt design, der harmonerer med huset. Alt står nu præcis, som vi havde tænkt og håbet på.”

Petter Thime, der selv har forhandlet AUBO hos bl.a. Montér Stormarked i snart ti år, har nøje gennemtænkt hver eneste detalje, og parret har lagt mindst 20 indledende skitser bag sig.

Alt sammen fordi indretning spiller en afgørende rolle, både for ham selv og Harald, der sælger boliginventar. ”Vi mærker tydeligt, at dansk design vinder mere og mere frem i de norske hjem. Georg Jensen, Holmegaard og Kähler er jo evergreens, men her er plads til flere. Bondestilen er kraftigt på retur, og afløses nu af danskinspireret minimalisme,” siger han. Og netop dén tendens rammer AUBOs løsninger lige i bulls eye, forklarer Petter Thime: ”Eneste problem er faktisk, at mange nordmænd ikke kender AUBO. Endnu!”

Selv er han allermest tilfreds med den enorme kogeøs skulpturelle bordplade i hvidolieret eg. Og den rigelige plads i skabe og skuffer, som gør det muligt at opbevare overdådige mængder af porcelæn, glas, vaser og stager mv. Parret ser ingen grund til at nøjes med mindre, når nu pladsen er til det hele. Plus to køleskabe og to komfurer…

 

    Låger
  • Black Oak
  • Greb
  • Tip-On
  • Bordplade
  • 30 mm massiv, hvidolieret eg fra Horn Bordplader

Nysgerrig efter mere?

Kontakt AUBO

Har du brug for hjælp, information eller ønsker du at kontakte os? Så send os en meddelelse og vi vender hurtigst muligt tilbage.

AUBO yder op til 25 års garanti
AUBO er medlem af Køkken Garantiforeningen
AUBO er tildelt Bisnodes kreditværdighed
En stor del af AUBOs sortiment er Breeam dokumenteret
Brug for hjælp?

Har du brug for hjælp?

Vi sidder klar til at hjælpe dig med information og henvendelser

Chat med os