Corona opdatering: AUBO Køkken & Bad holder butikkerne åbne – og leverer stadig varer ud til aftalt tid
Hjemme hos

Camilla & Michael fra Valby

AUBO skulle stå for indretningen.
Dén ene ting lå fast, længe inden Camilla Skovby og hendes samlever Michael Nielsen fra Valby besluttede, om de ville bo i hus eller lejlighed, kvalitetsbyggeri eller håndværkertilbud, nyt eller gammelt: ”Mine forældre har et AUBO-køkken. Det er bare så flot, og kvaliteten virker bundsolid, så det var vi ikke i tvivl om,” slår hun fast.

Da det unge par købte deres nuværende andelslejlighed, blev AUBO i Valby derfor straks bedt om at levere både køkken, bad og garderobeløsninger.

”Mens renoveringen stod på, stak vi af til Østen og lod Kenneth fra AUBO stå for kontakten med håndværkerne. Det klarede han helt cool,” husker Camilla Skovby, der aldrig savnede imødekommenhed eller inspiration fra sin leverandør. ”Kenneth hjalp os rigtig meget. Alt kunne lade sig gøre. Sådan oplevede vi det i hvert fald,” siger hun, og nikker over mod soveværelsets skydedørsgarderobe, der dækker hele endevæggen på 2,7 + 2,5 meter.

”I vores gamle lejlighed havde vi også et stort klædeskab med skydelåger, men det var i tre fag, hvor det midterste fag var svært at komme til. Så vi ville gerne have to låger med masser af plads bagved, og det fik vi.” “Spejlvæggen er både praktisk, og får rummet til at virke større,”  forklarer Camilla Skovby: ”Masser af skabsplads er helt afgørende for os. Og indretningen tegnede vi bare på et stykke papir, og så sørgede Kenneth for, at det kom til at ske,” siger hun.

Nysgerrig efter mere?

Kontakt AUBO

Har du brug for hjælp, information eller ønsker du at kontakte os? Så send os en meddelelse og vi vender hurtigst muligt tilbage.

AUBO yder op til 25 års garanti
AUBO er medlem af Køkken Garantiforeningen
AUBO er tildelt Bisnodes kreditværdighed
En stor del af AUBOs sortiment er Breeam dokumenteret
Brug for hjælp?

Har du brug for hjælp?

Vi sidder klar til at hjælpe dig med information og henvendelser

Chat med os