Corona opdatering: Vi holder ONLINE åbent og mødes også gerne HJEMME hos dig.
Læs mere

AUBO production A/S

Vævervej 19-23

DK-7490 Aulum

+45 97 47 35 00

aubo@aubo.dk

Melinga

Melinga

Sort & godt - eksklusivt bryggers

Praktisk og æstetisk på en gang.

Sådan her kan man også gemme mange kubikmeter kaos i bryggerset.

Melinga-modellen har den store fordel, at de sorte overflader er i en struktur, der gør dem uimodtagelige for fedtfingre og andet snavs.

Til højre skjuler to hvide skydelåger både vaskesøjlen og alt, hvad dertil hører.

De næsten usynlige greb på skufferne er én af AUBOs specialiteter. “Wave” hedder de, og fordi de bøjer nedad, samler de ikke skidt, og så er de nemme at trække ud. Også for mennesker, der ikke har mange kræfter i fingrene.

Et stilfuldt bryggers med ro på.

 

Husk at billedet selvfølgelig kun er ment som inspiration, og at alle materialer i princippet kan mikses på kryds og tværs, og opstillinger ændres efter netop dine ønsker og behov.

Find forhandler

Melinga fås i 1 forskellige farver

Denne model fås kun i én farve

e-delete
Se materialer og tilbehør
Breeam

Vi er den første danske køkken- og badvirksomhed, som har fået vores sortiment BREEAM dokumenteret. BREEAM er én af verdens førende miljømærkningsordninger, og det betyder bl.a., at vi inden for alle kerneområder af vores indkøb og produktion, fokuserer på at anvende de rigtige materialer og de mest miljørigtige komponenter. Dit nye AUBO-køkken bidrager derfor til et trygt og sundt indeklima i dit hjem.

Med BREEAM-dokumentationen er AUBO klar til at gå forrest i bestræbelserne på at skabe bæredygtige produkter til gavn for både miljø og mennesker.

Melinga

Med de mange timer, jeg tilbringer i et køkken, var det helt afgørende, at jeg både i vores private køkken og i bageskolen kunne få tilpasset tingene efter mine og Johannes idéer og behov.

- Jesper, AUBO kunde

Vejledning & Inspiration

Nysgerrig efter mere?

VESTJYSK ORDENTLIGHED
Brug for hjælp?

Har du brug for hjælp?

Vi sidder klar til at hjælpe dig med information og henvendelser

Chat med os