WEEKEND AUBOning (Åbent Hus) i denne weekend
Læs mere

AUBO production A/S

Vævervej 19-23

DK-7490 Aulum

+45 97 47 35 00

aubo@aubo.dk

Melinga

Melinga

Sort & godt
- eksklusivt bryggers

Praktisk og æstetisk på en gang.

Sådan her kan man også gemme mange kubikmeter kaos i bryggerset.

Melinga-modellen har den store fordel, at de sorte overflader er i en struktur, der gør dem uimodtagelige for fedtfingre og andet snavs.

Til højre skjuler to hvide skydelåger både vaskesøjlen og alt, hvad dertil hører.

De næsten usynlige greb på skufferne er én af AUBOs specialiteter. “Wave” hedder de, og fordi de bøjer nedad, samler de ikke skidt, og så er de nemme at trække ud. Også for mennesker, der ikke har mange kræfter i fingrene.

Et stilfuldt bryggers med ro på.

 

Husk at vores billeder selvfølgelig kun er ment som inspiration, og at alle materialer i princippet kan mikses på kryds og tværs, og opstillinger ændres efter netop dine mål og ønsker.

Find forhandler

Melinga fås i 1 farve

Denne model fås i én farve

e-delete
Se materialer og tilbehør
Detaljer

Melinga fronten består af en 18 mm MDF plade beklædt med sort folie. Folien har en børstet overflade og en vandret årestruktur. Bagsiden af fronten er beklædt med sort melamin. Fronter belagt med folie har en modstandsdygtig overflade og har ingen limfuger på forsiden.

Rengøring og vedligehold

- Almindelig rengøring foretages med en ren klud, opvredet i lunkent vand og tilsat lidt opvaskemiddel.
- Vask efter med rent vand med en ren opvredet klud for at fjerne eventuelle rester af rengøringsmiddel og derved undgå dannelse af striber.
- Tør altid overfladen efter med en almindelig blød, fnugfri bomuldsklud. Spildte væsker skal altid rengøres straks.
- Ved lidt mere genstridige urenheder, kan evt glasrengøringsmiddel eller husholdningssprit anvendes. Test altid først rengøringsmidlerne på et mindre og ikke synligt område.
- Gentag herefter punkt 1-3.

Brug af organiske opløsningsmidler og vaskeskind kan danne striber, hvorfor dette generelt frarådes.

Breeam

Som en af de første danske køkkenvirksomheder blev AUBO tilbage i 2017 klar til at levere inventar til køkken, bad, bryggers og garderobe, der levede op til verdens ældste mærkningsordning BREEAM®. BREEAM® er én af verdens førende miljømærkningsordninger, og det betyder bl.a., at vi inden for alle kerneområder af vores indkøb og produktion, fokuserer på at anvende de rigtige materialer og de mest miljørigtige komponenter. Dit nye AUBO-inventar bidrager derfor til et trygt og sundt indeklima i dit hjem.

Med BREEAM-dokumentationen er AUBO klar til at gå forrest i bestræbelserne på at skabe bæredygtige produkter til gavn for både miljø og mennesker.

Melinga

Jeg bruger både køkkenet til at eksperimentere, bage og lave mad, ligesom det i høj grad fungerer som mit foto- og filmstudie. Derfor var der både nogle æstetiske og nogle funktionelle overvejelser, som vi fik til at gå op i en højere enhed.

Læs mere

- Frederikke, AUBO kunde

Vejledning & Inspiration

Nysgerrig efter mere?

VESTJYSK ORDENTLIGHED
Brug for hjælp?

Har du brug for hjælp?

Vi sidder klar til at hjælpe dig med information og henvendelser

Chat med os