Vi tilbyder ATTRAKTIVE leveringstider
Læs mere

AUBO production A/S

Vævervej 19-23

DK-7490 Aulum

+45 97 47 35 00

aubo@aubo.dk

Bordplader badeværelse

Bordpladen på dit badeværelse er et større element, og fylder visuelt meget og har dermed stor indflydelse på rummets samlede udtryk. Den helt rigtige bordplade kan ændre hele atmosfæren i badeværelset og sikre, at du får netop det look og den designtråd, du ønsker, og som passer til resten af dit hjem. Vælger du eksempelvis en mørk bordplade til et lyst rum, skaber det kontrast og et moderne, rent og enkelt udtryk, mens en bordplade i en lysere farve, kan give et klassisk, nordisk og roligt look.

Hos AUBO forhandler vi et bredt udvalg af bordplader, hvoraf helstøbte vaskbordplader er vores kunders absolutte favorit. Vores vaskbordplader fås i et stort udvalg af smukke materialer, farver og størrelser, så du kan finde netop den bordplade til dit badeværelse, som fuldender dit drømmedesign.

Vælg det rigtige materiale til bordpladen

Et af de vigtigste valg du skal tage, når du bestemmer dig for, hvilken bordplade du skal have på dit badeværelse, er materialet. Nogle materialer er utroligt smukke i deres naturlige form, men kan samtidig kræve større vedligehold eller være sarte overfor rengøringsmidler. Er din hverdag præget af travlhed og hektiske morgener, hvor både børn og forældre skal gøre sig klar til dagen foran badeværelsesspejlet, er en vedligeholdelsesfri badeværelsesvask blot en del af puslespillet, for at få hverdagen til at hænge sammen. Benytter du i stedet badeværelset som en oase, hvor tid til fordybelse, ro og skønhed er vigtigere, har designet måske højere prioritet. Uanset hvordan din hverdag ser ud, er det vigtigt, du får den helt rigtige bordplade, både i udtryk og egenskaber, og du finder vaskbordplader til alle præferencer, behov og ønsker hos AUBO.

Smukke bordplader i keramik

Drømmer du om smukke, naturlige nuancer, der giver et roligt og klassisk udtryk på badeværelset? Ved du samtidig at kalken i vandet, netop hvor du bor, kan forvandle en smuk, klar farve til et gråligt og nusset look, hvis det får lov at sidde? Så er det måske en keramikbordplade, du skal vælge til dit badeværelse. Keramik har den samme skønne struktur som granit, men er modsat granit lukket i overfladen. Den lukkede overflade gør en vaskbordplade i keramik til en langt mere modstandsdygtig løsning, både over for pletter og misfarvning, men også overfor rengøringsmidler, så du nemt kan tage de fleste midler i brug i din kamp mod kalkbelægningerne.

Vores keramikbordplader kommer i flere farver, fx i et smukt, luksuriøst marmor-look, som giver dig de æstetiske fordele ved det porøse marmor, men med høj rengøringsvenlighed.

Glasbordplader i vovede nuancer

Er du mere til dynamiske, vovede farver, der for alvor giver dit badeværelse personlighed, så kan en bordplade i glas være netop det, der fuldender dit drømmebadeværelse. Hos AUBO finder du nemlig glasbordplader i rolige hvide og grå nuancer, men også i utraditionelle og legende farver. Drømmer du om et orientalsk inspireret badeværelse med dybe farver, som leder tankerne hen på fjerne destinationer, kunne en glasbordplade i mat bronze være netop det, der gav designet luft under vingerne. Eller måske er du mere til den kølige turkis, som giver en følelse af friskhed og renhed, så snart du træder ind i rummet?

Hos AUBO finder du glasbordplader til badeværelset i flere smukke nuancer og i mat og blank. Vaskbordplader i glas er nemme at holde, da det massive materiale ikke tager imod farve fra spildte produkter og samtidig kan tåle afkalkningsmiddel, skurepulver og andre rengøringsmidler.

Hos AUBO Køkken & Bad finder du naturligvis også et væld af andre materialer, med deres helt egne unikke udtryk og egenskaber, så du kan finde den vaskbordplade, der passer perfekt til stilen på dit badeværelse. Fra rustikke bordplader i Terrazzo og luksuriøse, ekstravagante marmorbordplader til det solide, moderne materiale Trento eller bakterieresistente vaskbordplader i Rector med næsten usynlige samlinger.

Uanset hvilket materiale du vælger, gør vi hos AUBO en dyd ud af udelukkende at tilbyde produkter af høj kvalitet, og vores erfarne konsulenter står altid klar til at hjælpe dig med at vælge det materiale, der passer bedst til din hverdag, din stil og dine behov.

Bestil AUBOs katalog

Når design og funktionalitet går op i en højere enhed

Hos AUBO ved vi om nogen, at badeværelset er et af de vigtigste rum i hjemmet. Det er på badeværelset, at du vågner under de varme, afslappende vandstråler i badet. Det er rummet, hvor du har kvalitetstid og vandpjasken med børnene. Og det er på badeværelset, hvor du funderer over dagen med tandbørsten i munden, inden du går til ro for natten. Derfor er det også vigtigt, at dit badeværelse er dit. At det er din stil, dine behov og dine ønsker, der afspejles og er taget højde for.

En rød tråd mellem materialerne og farvevalgene på badeværelset skaber harmoni, og dette gør sig ikke mindst gældende for den bordplade, du vælger til badeværelset. Måske har allerede en klar idé om hvilket materiale, design og funktionalitet, din vaskbordplade skal have og har blot brug for at se den i virkeligheden og mærke materialet under dine fingre. Eller måske er du kun i den spæde opstart og er på udkig efter inspiration, nye idéer og vejledning.

Uanset hvor langt du er i processen, om du er på udkig efter en bordplade som del af en komplet løsning, eller har brug for råd til at få den integreret i dit nuværende badeværelsesdesign, så står vores erfarne konsulenter til rådighed med professionel sparring. De er altid opdaterede på de nyeste trends og materialer, og i vores butikker kan du selv lade fingrene vandre over det kølige, smukke marmor eller det nærmest bløde, silkematte Rector.

Hvad koster en ny bordplade til badeværelset?

Et simpelt spørgsmål med mange svar. Hos AUBO finder du nemlig vaskbordplader i mange forskellige størrelser, materialer og prisklasser. Er du på udkig efter en væg-til-væg bordplade i marmor med to integrerede håndvaske? Eller har du blot brug for en lille, men funktionel vaskbordplade til det mindre badeværelse i lejligheden? Der er stor forskel på præferencer og behov, men i vores brede sortiment er der plads til alle ønsker. Vi kan forsikre dig om, at du hos os får værdi for pengene, og vi står 100% bag hvert eneste af vores produkter.

Har du allerede kastet dit blik på en bestemt bordplade, som ligger uden for budgettet? Så tag fat i en af vores dygtige forhandlere og lad dem rådgive dig. De har mange års erfaring med at sikre det helt rigtige udtryk, sammensætning af materialer og funktioner, og de kan helt sikkert hjælpe dig med at få det badeværelsesdesign, du drømmer om, uden at du sprænger budgettet.

Få et gratis & uforpligtende tilbud

Drømmer du om et nyt badeværelse med tilhørende bordplade, så kig endelig ind til din AUBO forhandler. Hos AUBO har vi en årelang erfaring med indretning af både flotte og funktionelle badeværelser.

Vi laver gerne et gratis og uforpligtende indretningsforslag til dig, som præsenteres på en flot 3D tegning. Endvidere tilbyder vi dig en virtual gåtur i det nye badeværelse, allerede inden det er bestilt. Vores virtual reality værktøj giver dig en realistisk fornemmelse af det nye badeværelse.

Vi glæder os til at byde dig velkommen i butikken. Vil du være sikker på, at vi har afsat nok tid til dig, når du kommer i butikken, er du velkommen til at booke et møde her, og vi får sat vores aftale i kalenderen.

 

Vejledning & Inspiration

Nysgerrig efter mere?

VESTJYSK ORDENTLIGHED
Brug for hjælp?

Har du brug for hjælp?

Vi sidder klar til at hjælpe dig med information og henvendelser

Chat med os