Corona opdatering: AUBO Køkken & Bad holder butikkerne åbne – og leverer stadig varer ud til aftalt tid

AUBO Haderslev

Bo synes, han har Jyllands flotteste køkkenbutik

Efter syv år som butikschef hos HTH Køkkener er Bo Munch Nielsen blevet herre i eget hus, som forhandler af AUBO Køkken & Bad i Haderslev.

Det var en lang tur op gennem Jylland fra Haderslev i syd til Thisted i nord, som overbeviste Bo Munch Nielsen om, at hans fremtid lå hos AUBO.

“Det var bare en superflot butik, de havde fået åbnet i Thisted. Samtidig var mit indtryk af hele AUBO pakken bare godt fra første øjeblik. Det hele virkede trygt. Folk var søde og hjælpsomme. Der var styr på alt.”

Faktisk havde Bo Munch Nielsen andre muligheder på hånden. Der lå tilbud fra en række forhandlere. Men da han fandt ud af, at AUBO søgte nye forhandlere, var det hans førsteprioritet.

“Og det har jeg ikke haft nogen grund til at fortryde. Alle aftaler er blevet holdt og de ildebrande, der har været her i opstarten, har AUBO slukket omgående. De er meget professionelle, fortæller Bo Munch Nielsen.”

Bo Munch Nielsen har nu åbnet AUBO Køkken & Bad Haderslev – vel at mærke i Bo´s fødeby. Ialt 550 kvadratmeter butik, som Bo Munch Nielsen er enorm stolt af.

 

AUBO får 5 stjerner på Trustpilot

Glad for køkkenbranchen

“Man skal som bekendt ikke sætte sit lys under en skæppe, så jeg tør godt sige, at jeg synes vores butik er den flotteste i hele Jylland.”

Bo Munch Nielsen er oprindeligt uddannet kok. Senere var han en årrække hos T. Hansen, men nu er det køkkenbranchen, som har hans fulde opmærksomhed.

“Første mål er at skabe en fornuftig forretning her i Haderslev. Næste mål er at åbne flere AUBO butikker på sigt. Det skal nok lykkes, siger han.”

Nysgerrig efter mere?

Kontakt AUBO

Har du brug for hjælp, information eller ønsker du at kontakte os? Så send os en meddelelse og vi vender hurtigst muligt tilbage

AUBO yder op til 25 års garanti.
AUBO er medlem af Køkken Garantiforeningen
AUBO er tildelt Bisnodes kreditværdighed
En stor del af AUBOs sortiment er Breeam dokumenteret
Brug for hjælp?

Har du brug for hjælp?

Vi sidder klar til at hjælpe dig med information og henvendelser

Chat med os