Vi tilbyder ATTRAKTIVE leveringstider
Læs mere

AUBO production A/S

Vævervej 19-23

DK-7490 Aulum

+45 97 47 35 00

aubo@aubo.dk

Billige køkkener

Er du på udkig efter et billigt køkken? AUBO sælger køkkener i alle prisklasser, og vi har også et køkken, der passer lige til dig.

Spar på det dyre tilbehør

Der er masser af måder, hvorpå du kan holde prisen nede, når du skal købe nyt køkken. Du kan bl.a. fokusere på at bruge skabe i stedet for skuffer, da elementer med skuffer er dyrere end blot skabe med hylder. Du kan også droppe noget af det dyre indmad, så du igen vælger skabe med hylder og ikke f.eks. kurve, der selv kommer ud, når du åbner skabet. Køkkenet vil stadig være smukt udefra, men blot basis bagved lågerne, i stedet for at være fyldt med luksuriøst tilbehør.

Vælg en bordplade i den billige ende

Bordpladens pris udgør en stor del af prisen på det samlede køkken, så hvis du her vælger noget prisbilligt såsom laminat, som i dag findes i de mest utrolige farver og mønstre, og samtidigt er et vedligeholdelsesfrit og solidt materiale, kan du igen spare penge på dit nye køkken. Laminat tilbydes i uanede varianter, og du kan eksempelvis også få dette materiale i forskellige trælooks eller i betonlooks, så du ikke skal gå på kompromis med det design, du ønsker dig.

Priseksempler på et AUBO køkken

Spar mange penge på et udstillingskøkken

Hos AUBO tilbyder vi også andre metoder til at finde et billigt køkken. Du kan nemlig spare rigtig mange penge ved at købe et udstillingskøkken. Vores forhandlere skifter ofte køkkenerne ud i deres udstillinger, for at kunne vise de sidste nye modeller. Det gør, at vi altid har mange udstillingskøkkener til salg, og her er virkelig mulighed for at spare en masse penge.

Udstillingsmodeller til salg

Få alt som du vil have det og betal via delbetaling

Er du én af dem, der ikke kan gå på kompromis, men gerne vil have den helt store løsning med alt i tilbehør, men samtidig er lidt skræmt af den store investering? Et køkken skal kunne være til glæde i mange år, så selvfølgelig har vi også en løsning for dig, der simpelthen ikke kan bære, at det hele ikke bliver præcist, som du havde forestillet dig. AUBO tilbyder delbetaling, hvor du i stedet for at betale dit nye køkken kontant, afdrager køkkenet over op til 15 år.

Læs mere om delbetaling

Få et gratis & uforpligtende tilbud

Det er vigtigt for dig at vide, hvad dit nye drømmekøkken kommer til at koste.

Derfor tilbyder alle AUBOs forhandlere at komme hjem til dig for at lave opmåling, og derefter udarbejde 3D tegninger samt tilbud. Som noget nyt kan du også få en fremvisning i virtual reality. Dette er både gratis og ganske uforpligtende.

Det koster ikke noget at spørge

Det koster ikke noget at spørge hvad et nyt køkken koster. Det er bare at tage kontakt til en af vores forhandlere. Du har også mulighed for at booke et møde online, eller tage kontakt til AUBO via chatfunktionen.

Find Forhandler

 

 

Vejledning & Inspiration

Nysgerrig efter mere?

VESTJYSK ORDENTLIGHED
Brug for hjælp?

Har du brug for hjælp?

Vi sidder klar til at hjælpe dig med information og henvendelser

Chat med os