Vi tilbyder ATTRAKTIVE leveringstider
Læs mere

AUBO production A/S

Vævervej 19-23

DK-7490 Aulum

+45 97 47 35 00

aubo@aubo.dk

Badeværelseslamper

Vi bruger meget tid på badeværelset hver eneste dag. Når vi tumler ud af sengen om morgenen og lader bruserens stråler varme os igennem og vække os for alvor til en ny dag. Når vi lægger make-up eller sætter hår, tjekker tænderne for smuds og kigger vasketøjet efter for genstridige pletter, inden det ryger i vaskemaskinen. Eller når vi tager kontaktlinserne ud og gør os klar til natten.

Derfor er det også vigtigt med badeværelseslamper, der sikrer den rigtige belysning på badeværelset. På den ene side skal badeværelsesbelysningen være kraftig nok til, at alle praktiske gøremål kan klares uden at skulle knibe øjnene sammen for at se noget. Samtidig er du ikke tjent med lamper, som på grund af uhensigtsmæssig placering, alt for skarpe pærer eller utilstrækkelig afskærmning gør klargøringen ved spejlet ubehagelig. Dit badeværelse bør være en oase, hvor der er plads til både afslapning, hverdagen og livet, og her har dit valg af lamper større betydning, end du måske tror.

Badeværelseslamper til ethvert formål

Der er overraskende mange ting at tage stilling til, når du skal købe lamper til badeværelset. Har du eksempelvis taget højde for, hvor stort dit badeværelse er, og hvor meget lampen skal kunne lyse op i rummet? Skal du kunne se den nærmest usynlige kant på en kontaktlinse i spejlet, eller skal lampen give et generelt lys til et afslappende bad? Faktisk har det stor betydning, hvilken “zone” på badeværelse, lampen skal kunne lyse op og i hvilken grad.

Et godt valg til tilstrækkeligt lys ved spejlet uden genskær eller blænding er spejle med indbygget lys, enten i glasset eller bag spejlet. Strømmer lyset ud fra bagsiden af spejlet, har du lyset tæt på dig, men vil aldrig kigge direkte ind i pærens skarpe lys. Samtidig giver det omkransende lys et diffust look, som giver dit badeværelse et moderne og rent udtryk.

Søger du i stedet badeværelseslamper til generel belysning på badeværelset, er der flere forskellige muligheder. Væghængte lamper spiller en rolle som element i indretningen og skal derfor tilpasses resten af looket. De kan tilføje et element af hygge og skabe en mere traditionel stil, eller de kan understrege et strømlinet look. Skal lamperne derimod udelukkende have funktionalitet og uden for stor påvirkning på resten af badeværelsesdesignet, er spots integreret i loftet et godt valg. Her får du et generelt lys, som kan tilpasses i styrke og varme alt efter hvilken type pære, der vælges, og der findes efterhånden et væld af langtidsholdbare og energivenlige pærer til netop den type lys, du søger.

Lyset byder dig velkommen

Det er vigtigt, at du føler dig godt tilpas, når du træder ind i dit badeværelse, og her er lyset en afgørende faktor. Lyset byder dig velkommen, når du en mørk vintermorgen, søvnigt træder ind på badeværelset og gør dig klar til dagen. Måske foretrækker du at blive budt velkommen af et blødt, varmt lys, som giver en rolig atmosfære?  Eller måske vil du hellere mødes af et klarere, hvidt dagslys, der hurtigt vækker dine sanser og giver dig energi? Måske har du brug for begge dele.

Foretrækker du det varmere lys som den generelle badeværelsesbelysning, er det nemlig vigtig at tænke over, om du skal supplere med et stærkere og hvidere lys ved spejlet. Når du lægger make-up eller tjekker om nuancerne på tøjet spiller sammen, gøres det nemlig bedst i et lys, der kommer tæt på naturligt dagslys. Mange farver ændres en smule i forskelligt lys, så klart, hvidt lys ved spejlet kan hjælpe med at give den rigtige farvegengivelse og desuden sikre, at der ikke er uhensigtsmæssige skygger eller for lidt lys til de ting, der kræver ekstra fokus.

Hos AUBO Køkken & Bad står vores erfarne medarbejdere klar til at rådgive dig i hvilket lys, der passer bedst til dine behov. Uanset om dit badeværelse er småt eller stort, har skæve vinkler eller er langt og smalt, så finder vi den optimale belysning til dig.

Badeværelseslamper i lækkert design

Selvom lamperne på dit badeværelse kan synes sekundært i indretningen, når du står overfor store valg som eksempelvis hvilken vaskbordplade, du skal vælge, eller om du tør kaste dig ud i den unikke farve på skabene. Men valget af lamper, selv hvis der er tale om lamper, der ikke “fylder” så meget i rummets design, er stadig et vigtigt valg at tage og kan i sidste ende få indflydelse på det udryk, du ønsker at skabe på dit badeværelse.

Hos AUBO har vi et bredt udvalg af forhandlere af tilbehør til badeværelset. Se for eksempel de minimalistiske væglamper og funktionelle spejle med lys fra J.N. Bech. Er du mere til et urbant look med et luksuriøst islæt, kan du gå på opdagelse i Cassøes sortiment, som ligeledes har smukke spejle med lys i flere forskellige designs og størrelser.

Bliv inspireret

I AUBOs butikker skifter vi løbende vores udstillinger, så du altid bliver præsenteret for de nyeste trends, materialer, farver og sammensætninger. Når du besøger din lokale butik, vil du derfor kunne opleve væglampernes indflydelse på designet, mærke hvordan loftsbelysningen påvirker rummet æstetik og teste funktionerne på de smarte, bagbelyste spejle på egen hånd. Du vil måske opdage, at din nuværende belysning slet ikke opfylder dine behov, eller giver dig det badeværelse, du finder mest behageligt.

Uanset om du har hele badeværelsesdesignet på plads allerede og blot mangler at se enkelte ting i virkeligheden, eller om de spæde idéer først lige er begyndt at tage form i tankerne, så kan du få råd og vejledning hos vores konsulenter. De står altid klar til at præsentere dig for både fordele og ulemper ved de forskellige valg, ligesom de er eksperter i at tage højde for til dine ønsker.

Vi elsker at inspirere og give dine drømme luft under vingerne. Kig ind i butikken, bliv inspireret og lad os sikre, at dine nye badeværelseslamper understøtter og løfter det look, du har valgt til dit nye badeværelse. Hvem ved, måske der også andre steder, hvor vores hjælp kan give dine drømme endnu bedre grobund. Book et møde i butikken her!

Vejledning & Inspiration

Nysgerrig efter mere?

VESTJYSK ORDENTLIGHED
Brug for hjælp?

Har du brug for hjælp?

Vi sidder klar til at hjælpe dig med information og henvendelser

Chat med os