Corona opdatering: AUBO Køkken & Bad holder butikkerne åbne – og leverer stadig varer ud til aftalt tid
S-0500-N
S-0502-Y
S-2002-Y50R
S-2500-N
S-4000-N
S-4500-N
S-6500-N
S-7005-G80Y
S-7005-B80G
S-7010-R90B
S-7020-Y80R
S-8502-R
S-7500-N
S-9500-N
Modellen fåes i 14 farver
Siena Mat Hvid Bad

Klassisk badeværelse på den indbydende måde

“Kræs for syns- og følesansen” er AUBOs Siena Mat Hvid låge blevet kaldt. For det er et design indenfor badeværelser, alle lige skal hen og røre ved i udstillingerne hos vores forhandlere.

Kærlighed, der holder til et design, der holder til kærlighed. Siena Mat Hvid har fået en unik smudsafvisende finish som værn mod fedtede fingre.

Kig ind og sans. Som bademøbel kommer den hvide overflade i særlig grad til sin ret. Og den mixer med alt. Alle stilarter til alle tider. Med pangfarver eller jordfarver. Designklassikere, avantgarde eller mormorklassikere. Bare gå til “badet”, som man siger.

 

Husk at billedet selvfølgelig kun er ment som inspiration, og at alle materialer i princippet kan mikses på kryds og tværs, og opstillinger ændres efter netop dine ønsker og behov.

Dette bad fås i 14 forskellige farver

Vi har udvalgt disse farver i Trend Malet til dig. Brug farverne alene eller i et mix, og skab dit helt eget unikke køkkendesign.

Se materialer og tilbehør

Vi har i vores produktudvikling stor fokus på kvalitet, innovation og konkurrencedygtige priser - ud fra et mål om, at alle skal have råd til et AUBO køkken.

- Jens Bertelsen, AUBOs grundlægger og ejer

Nysgerrig efter mere?

Kontakt AUBO

Har du brug for hjælp, information eller ønsker du at kontakte os? Så send os en meddelelse og vi vender hurtigst muligt tilbage.

AUBO yder op til 25 års garanti
AUBO er medlem af Køkken Garantiforeningen
AUBO er tildelt Bisnodes kreditværdighed
En stor del af AUBOs sortiment er Breeam dokumenteret
Brug for hjælp?

Har du brug for hjælp?

Vi sidder klar til at hjælpe dig med information og henvendelser

Chat med os